Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Δήμαρχος Αλμωπίας: «Η Δημοτική Επιχείρηση των Λουτρών έχει φτάσει σε θετικά αποτελέσματα» (ΒΙΝΤΕΟ)

"Όπως ξέρετε, για πρώτη φορά στην ιστορία αυτής της επιχείρησης, δόθηκαν 40.000 ευρώ προς τον Δήμο Αλμωπίας"

Τον Γιάννη Μπίνα πρότεινε ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος για τη θέση του νέου Διευθύνοντος Συμβούλου των Λουτρών.

Ωστόσο, πριν από αυτή την πρόταση ευχαρίστησε τον απερχόμενο Διευθυντή Χρήστο Δήμτση και έκανε μια σύντομη αναφορά στα θετικά αποτελέσματα που υπάρχουν για την επιχείρηση των Λουτρών.

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος έκανε την εξής δήλωση:

«Θέλω να ευχαριστήσω καταρχήν τον προηγούμενο Διευθυντή, ο οποίος πραγματικά στήριξε με όλες του τις δυνάμεις αυτή την επιχείρηση. Μια επιχείρηση που έχει φτάσει σε θετικά και ουσιαστικά αποτελέσματα. Όπως ξέρετε, για πρώτη φορά στην ιστορία αυτής της επιχείρησης, δόθηκαν 40.000 ευρώ προς τον Δήμο Αλμωπίας. Είναι πρωτόγνωρο για τα ιστορικά αυτής της επιχείρησης. Θέλω λοιπόν να τον ευχαριστήσω για την όλη του συνεργασία. Αποδέχτηκα λοιπόν την παραίτησή του, όπως καλείται και το σώμα να την αποδεχτεί. Η δική μου πρόταση για το νέο Διευθυντή, είναι ο Μπίνας Ιωάννης».

3 σχόλια:

  1. η επιχείρηση των Λουτρών βήμα βήμα ανέβηκε.Την λατρεύει όλη η ελλάδα.Είναι το στολίδι της Αλμωπίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο μορφωμένοι κ νέοι άνθρωποι θα εξελίξουν την επιχείρηση
    Το έτος 2018.
    Χωρίς να έχω κάτι με τον κύριο Μπινα φυσικά,Αχ ρε δήμαρχε
    Είχα την εντύπωση πως θα δω κ μια καινοτομία από εσένα μια διαφορετική
    Αντίληψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητε δήμαρχε μπράβο σου που χρησιμοποιεις ολους τους ανθρώπους γυρω σου, το δάσος θάταν πολυ ποιο σιωπηλο αν τραγουδούσαν μονο τα πουλιά που τραγουδούν καλύτερα, οσο για τον 11.29 αγνόησε τον, δεν υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News