Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Β. Τσιάρτας: Απίστευτη "επίθεση" κατά της Τατιάνας - "Το ξέρεις και εσύ ότι είσαι ένα τίποτα…"

Ταρανδίδου το ότι σου δώσανε μια εκπομπή δε σημαίνει ότι την αξίζεις κιόλας

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook "επιτέθηκε" ο πρώην ποδοσφαιριστής, Βασίλης Τσιάρτας, κατά της Τατιάνας Στεφανίδου.

Μετά την εμφάνιση της συνεργάτιδας της παρουσιάστριας, Λίλας Σταμπούλογλου και της διακωμώδησης της μακεδονικής ενδυμασίας του Ρουμλουκιού στην εκπομπή της στο Epsilon, όπου σατίρισε εκείνους που συμμετείχαν στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία ντυμένοι με Μακεδονικές στολές, ξεκίνησε μια θύελλα αντιδράσεων με τον τηλεοπτικό σταθμό να ζητά δημόσια συγγνώμη με σχετική ανακοίνωση.

"Φωτιά" όμως πήρα και οι αναρτήσεις στα social media κατά της παρουσιάστριας και της τηλεοπτικής της εκπομπής. Ο Βασίλης Τσιάρτας έγραψε χαρακτηριστικά.

«Ταρανδίδου το ότι σου δώσανε μια εκπομπή δε σημαίνει ότι την αξίζεις κιόλας. Το ξέρεις και εσύ ότι είσαι ένα τίποτα και καλό θα ήταν να μην προσπαθείς να χλευάζεις την ιστορία και την ενδυμασία μιας περιοχής που συμβολίζει τόσα πολλά. Κι όσο για το κατσούλι, δυστυχώς για σένα δεν χωράει στο κεφάλι σου… (ξέρεις εσύ). Επίσης στο συλλαλητήριο που λες ότι θύμιζε καρναβάλι, ήταν και το αφεντικό σου ο Ιβάν. Άντε γιατί πολλά σούργελα μαζευτήκατε και προκειμένου να σας δουν κ να ανεβάσετε την τηλεθέαση των γελοίων εκπομπών σας, λέτε μόνο μ@@@@ς».

5 σχόλια:

  1. Απίστευτα απαράδεκτη ήταν η εκπομπή, κύριοι! Λίγη προσοχή στη σύνταξη των τίτλων, για να μην αδικείτε και αδικειστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πεστα Μακεδόνα Τσιάρτα!!μαζί σου όλη η Μακεδονία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΣΑΝ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΕΒΓΑΛΕ Η ΣΑΤΥΡΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ.ΜΕ ΜΙΑ ΓΕΛΟΙΑ ΗΘΟΠΟΙΟ.ΜΕ ΕΝΑ ΑΝΟΥΣΙΟ ΧΙΟΥΜΟΡ.ΕΝΑ ΣΙΧΑΜΑ.ΣΑΤΥΡΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΒΟΥΤΣΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ.ΣΑΤΥΡΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΥ ΚΛΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕς,ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ.ΣΑΤΥΡΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΟΥΣΗΣ,ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΗΛΙΘΙΟΥΣ.ΑΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΧΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΛΙΝΤΣΑΡΕΙ.Ο ΑΙΣΤΟΦΑΝΗΣ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΕΚΑΝΑΝ ΣΑΤΥΡΑ ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΙΝΗ.ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΘΕΣΗ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΟΛΟΙΙΙΙΙ!!!ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΧΘΡΟΥΣ!ΒΑΛΤΟ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΡΝΙΘΕς ΤΗΣ ΤΑΤΙΑΝΟΧΑΛΙ26 Ιανουαρίου 2018 στις 9:59 μ.μ.

    Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.ΞΕΦΥΓΕ ΤΟ ΠΡΑΜΑ.ΟΚ ΣΣΥΝΤΑΚΤΗ,ΑΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΘΑ ΤΙΣ ΛΙΝΤΣΑΡΙΖΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ.ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΔΕΙ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ.ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ.ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλα τα λες βασιλη κωπανα κιαλα...και λιγα της ειπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News