Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα θα πάει ο Μίκης Θεοδωράκης

Δεσμεύτηκε να απευθύνει τουλάχιστον χαιρετισμό με ηχογραφημένο μήνυμα στο συλλαλητήριο στην Αθήνα, εάν τελικά δεν καταφέρει να παρευρεθεί

Την ερχόμενη Κυριακή θα πραγματοποιηθεί το συλλαλητήριο με θέμα την ονομασία της πΓΔΜ, στην Αθήνα.

Το συλλαλητήριο θα λάβει χώρα στο κέντρο της πρωτεύουσας, στις 4 Φεβρουαρίου και ώρα 14:00.

Μία από τους διοργανωτές, η δημοσιογράφος Γεωργία Μπιτάκου, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ανέφερε πως υπάρχει επίσημη απάντηση από την πλευρά του Μίκη Θεοδωράκη.

Όπως είπε μάλιστα, ο κ. Θεοδωράκης επιβεβαίωσε πως θα παρευρεθεί στο συλλαλητήριο, ενώ τόνισε πως θα είναι ένας εκ των ομιλητών.

Σημειώνεται ότι η Συντονιστική Επιτροπή απηύθηνε κάλεσμα προς τον Μίκη Θεοδωράκη, ώστε να είναι ομιλητής. Ο ίδιος δεσμεύτηκε να απευθύνει τουλάχιστον χαιρετισμό με ηχογραφημένο μήνυμα στο συλλαλητήριο στην Αθήνα, εάν τελικά δεν καταφέρει να παρευρεθεί.

Σχετικά με τα έξοδα για τη διοργάνωση, η κ. Μπιτάκου είπε πως καλύπτονται από την ομογένεια.

1 σχόλιο:

  1. Η δηλωση του ειναι η εξης:Ο γιγας λαος σηκωσε το αναστημα του και απαξιωθηκε απο την Ελληνικη κυβερνηση!Ο σκοπιανος πρωθυπουργος τι θελει;Να κατεβασουμε τα παντελονια μας;Ειναι λοιπον φυσικο να μην τον θελουν οι κυβερνωντες.!Ειναι γνησιος αριστερος και δεν σκυβει σε κανεναν,παρα μονο στη δυναμη του λαου που ειναι η ιδια η φωνη του θεου.Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΣΚΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΑ ΚΥΜΑΤΑ.ΠΟΤΕ ΤΗΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News