Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Θεσσαλονίκη: Βγάζει βόλτα τον παράλυτο σκύλο του με καροτσάκι για μωρά! (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτογραφίες

Ένα συγκινητικό περιστατικό το οποίο συνέβη στη Θεσσαλονίκη κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου.

Στην περιοχή της Ανάληψης στην ανατολική Θεσσαλονίκη, κοντά στην οδό Μάρκου Μπότσαρη, έβγαλε βόλτα τον παράλυτο σκύλο του χρησιμοποιώντας καροτσάκι για μωρά.

Όπως ανέφερε ο ιδιοκτήτης στο zoosos.gr, βγάζει τη σκυλίτσα του βόλτα, εδώ και δύο χρόνια και τη βοηθάει να σταθεί για να ουρήσει κρατώντας την με ένα κομμάτι ύφασμα σαν κασκόλ, το οποίο περνάει κάτω από την κοιλιά της προκειμένου να στηρίζεται στα πίσω πόδια της και να μην τραυματίζεται.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσιεύει το zoosos.gr:


1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News