Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2018

Έψαλλε τα κάλαντα ο Λαογραφικός Σύλλογος Θηριόπετρας «Άγιος Βασίλειος» (ΦΩΤΟ)

Ευχαριστούμε πολύ και ευχόμαστε υγεία και ειρήνη για το 2018

Με αγαπη και προσμονή άνοιξαν όλοι οι χωριανοί τις πόρτες και τις καρδιές τους στο συλλογο και φέτος. Μας κέρασαν αγάπη ευχές και κεράσματα, αλλά ενίσχυσαν και οικονομικά το ταμείο του Συλλόγου μας. Ευχαριστούμε πολύ και ευχόμαστε υγεία και ειρήνη για το 2018.

ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΗΡΙΟΠΕΤΡΑΣ "ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ"






1 σχόλιο:

  1. Ειστε απο τους λιγους συλλογους στην περιοχη με πλουσια και ουσιαστικη δραση.μραβο σας,καλη πολιτιστικη χρονια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News