Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

Παπαχριστόπουλος: Οι ΑΝΕΛ δεν θα ρίξουν την κυβέρνηση για το Σκοπιανό

Εγώ ανήκω σε αυτούς τους πολιτικούς που κρατάω μια συγκεκριμένη στάση

Την πεποίθηση ότι η κυβέρνηση δεν θα πέσει εξαιτίας των ΑΝΕΛ για το Σκοπιανό διατύπωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

«Εγώ ανήκω σε αυτούς τους πολιτικούς που κρατάω μια συγκεκριμένη στάση. Οι ειδικοί γι’ αυτά έχουν όνομα: Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Πρωθυπουργός, Υπουργός Εξωτερικών. Όσο λιγότερο μιλάμε για αυτά τόσο καλύτερα. Ο κ. Καμμένος είναι αρχηγός κόμματος και μπορεί να μιλάει. Ο Πάνος Καμμένος στην ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος έχει συμπεριλάβει τη διάταξη ότι δεν δέχεται τον όρο ''Μακεδονία'' στην ονομασία των Σκοπίων. Έχει δηλώσει σε όλους τους τόνους ότι σέβεται τον Νίκο Κοτζιά, στον Πρωθυπουργό και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Επίσης, σας διαβεβαιώνω ότι περίπτωση δεδηλωμένης δεν υπάρχει και το έχει πει σε όλους τους τόνους ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ», δήλωσε ο κ. Παπαχριστόπουλος στον ΣΚΑΪ.

«Σας λέω κατηγορηματικά, χωρίς να μασάω τα λόγια μου, ότι η κυβέρνηση να πέσει από τους ΑΝΕΛ για αυτό το θέμα δεν υπάρχει περίπτωση» τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.

5 σχόλια:

  1. ΠΟΣΟ ΓΛΥΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. pros 827giasoy exmalote tisdejias abrio giotazoyme 3 xronia na ta 100stisoyme

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μένεις στάσιμος λόγω απουσίας εγκεφαλικών νευρόνων, και του χρόνου στην ιδια ταξη αλλα να σε φέρει η μαμά.

      Διαγραφή
  3. Τελικα μας δουλευουν χοντρα!Αρχισαν εκας ενας να τα μασανε και να κανουν πισω,θα τους τραβηξαν το αυτι μαλλον απο την ευρωβουλη και οι λεονταρισμοι τους πανε περιπατο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν εχουμε εσας εκατο χρονια 11:28;!Ολοι με ενα τριφυλλο στο αυτι.Οι γυναικες θα παραληλουν απο ανερασια με ομαδικες αυτοκτονιες.Την Ακροπολη θα την κανετε κολομπαρο.Τον Λευκο Πυργο ντεκε για τυπους με βοηθηματα.Την Συγγρου σε οδος παρθενων.Στον Πειραια θα βαλετε το παλιο ονομα,Μουνιχια.Την ευελπιδων,σε επτα αδερφες!Την Αριστοτελους σε Ζουραριους.Η Μακεδονια θα λεγεται Βαρδασκα με υπουργο εξωτερικων τον παιδι λαστιχο Παγκαλο.Και εμεις θα μαστε στη γιαρο που την ξανααναστυλωνετε.Ρε ειστε για γελια με την φασιστικη σταση σας.Σβηστε τα κερακια σας και τον μπουλο αρμ.Τι ενιωσες οταν ειδες την Τατιανα να λεει ο βασιλιας του φραπε ειναι ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ;Σατυρα εεε;Και γω σατυριζω.Εισται ντυμενοι σαν Σκοπιανο καρναβαλι.ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΚΑΘΟΔΟ ΤΩΝ ΔΩΡΙΕΩΝ ΣΤΙΣ 4.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News