Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Τα αποτελέσματα των αγώνων ΕΠΣ Πέλλας του Σαββάτου

Τα αποτελέσματα των αγώνων της ΕΠΣ Πέλλας του Σαββάτου 27 Ιανουαρίου 2018:



Α1

ΚΑΛΗ - ΣΩΣΑΝΔΡΑ 4-1

ΜΑΝΔΑΛΟ - ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΣ 4-1

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 ΚΒ 1-0

Α-1ος

ΦΟΥΣΤΑΝΗ - ΠΟΛΥΚΑΡΠΗ 1-4

ΑΡΝΙΣΣΑ - ΥΔΡΑΙΑ 2-0

ΝΗΣΙ - ΓΑΡΕΦΙ 5-0

ΣΑΡΑΚΗΝΟΙ - ΛΥΚΟΣΤΟΜΟ 10-0

Α-2ος

Π ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΒ - ΑΘΥΡΑ 4-0

ΑΞΟΣ - ΓΑΛΑΤΑΔΕΣ 1-0

Β-1ος

ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ - ΝΕΟΧΩΡΙ 1-1

ΖΕΡΒΗ - ΣΚΥΔΡΑ 2000 ΑΝΑΒΟΛΗ

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ - ΔΩΡΟΘΕΑ 0-4

ΤΣΑΚΟΙ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 1-1

ΒΟΡΕΙΝΟ - ΠΕΤΡΙΑ 3-0

Β-2ος

ΠΑΟΚ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ - ΔΥΤΙΚΟ 4-0

ΛΙΠΟΧΩΡΙ - ΔΑΦΝΗ 0-2

24 σχόλια:

  1. Συνχαριτιρια στους σαρακηνους για την δεκαρα...παλικαρια ο καιρος εχει γυρησματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι Ποντιακη Νεολαια ρε παιδια; Αυτα τα πιτσιρικια ειναι κομμαντο και ξερουν εκατο κιλα μπαλλα. Απορω με την μετρια βαθμολογικη τους θεση. Λυπαμαι τους Γαλαταδες την επομενη αγωνιστικη, γιατι θα πεσει πολυ κλαμα απο τους επιδοξους και φιλοδοξους Ολυμπιακακηδες που τον ηπιαν σημερα στην Αξο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σαρακηνιωτες ειστε το πιο σιχαμενο σωματειο του νομου πελλας.σας εχουν σιχαθει ολοι.αναμεσα τους και μεις στο λυκοστομο.σας περιμενουμε με κοκκινο χαλι στο δευτερο γυρο στο λυκοστομο..λιγο σεβασμο σε ιστορικα σωματεια που υπαρχουν χρονια ολοκληρα κ θα συνεχισουννα υπαρχουν την στιγμη που εσεις θα ρθει η ωρα που θα πιασετε τον κατηφορο και τοτε να δειτε τι χαστουκια θα φατε απο τις ομαδες που δεν σεβαστηκατε.ντροπη σας.φουστες φορατε οχι παντελονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. sto likostomo tha fas allo ena dekariko k tha hremisis mia k kali

      Διαγραφή
    2. otan tha dialysete tha sas perimenoume pswnismenoi.....tha fate kala...sas exei sixa8ei olos o nomos..oloi sas perimenoun sthn gwnia..

      Διαγραφή
    3. Φίλε μου έχεις απόλυτο δίκιο εγώ είμαι από πολυκαρπη και μας ερηξαν 11 κανενας σεβασμός αυτή χερονται που έχουν λεφτά αυτοαείναι όλο και το εκμεταλευονται αγοραζοντας παίκτες οι οποιοι παίζουν μπαλαρα. Τώρα να μιλησω πως δεν παίζει κανείς απο σαρακκηνους και παιζουν μόνο από αψαλο

      Διαγραφή
  4. Απαντήσεις
    1. Καλή ομάδα έχει η πολυκαρπη το λέω γιατί και εγώ από εκεί ειμαι αλλά 0προπονισεις

      Διαγραφή
  5. σαρακηνοι σας περιμενουμε στον Μεγαπλατανο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσενα θα σε ριξω μονο 4 στο χωριο σου

      Διαγραφή
    2. Εσεις στον μεγαπλατανο θα φατε αλλα τοσα και ξυλο αν γουσταρετε.

      Διαγραφή
    3. Νικολάκη ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ φίλε μου έλα στον Μεγαπλατανο έλα..........

      Διαγραφή
    4. Θα σας λιτζαρουμε ρε τσιπλακιδες

      Διαγραφή
  6. κοιταξτε την αντπαρξια αας και ευχαριστω να λετε που σταματαμε οσο για τον δευτερο γυρο ο καλυτερος θα νικησει τπτ δν ειναι δεσομενο στο ποδοσφαιρο γι αυτο ειναι το πιο ομορφο σπορτ...επισης οταν εσεις τα κανετε με αλλους ειναι ολα
    πολυ κοντη μνημη εχετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. omada me imeromhnia liksis eiste...poses fores ta xoume dei...an fygoun oloi tha dialysete....alla to kako einai oti den tha katevazete omada gia na sas kseftylizoun oloi...sixameno swmateio

      Διαγραφή
  7. Σαρακηνοί σας περιμένουμε στην Πολυκάρπη θα φάτε καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχα ποια πολυκαρπη ρε φιλε.....κανε μας την χαρη.....κ να θελω να χασω μαζι σου παλι θα σε κερδισω....ε ρε κατι ομαδουλες που βγαζουν κ γλωσσα...παντως μεχρι στιγμης εχεις το ρεκορ.....

      Διαγραφή
    2. Φάε φασολάδα και έλα με την όπισθεν κλαρινογαμπρε

      Διαγραφή
  8. πρός Σαρακηνους. Παιδιά σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια έχετε την καλύτερη ομάδα ίσως και σε επίπεδο ά1 κάί συμφωνώ στό νά μήν σταματάτε και να βάζετε όσα μπορείτε γτ μου αρέσει το ποδόσφαιρο άλλά όχί σέ ομάδες τής πέρίόχής σάς κάί σέ ερασιτεχνικό έπίπέδό υπάρχουν τόσες δυσκολίες οικονομικές και δεν μπορούν να άντάπέξέλθόύν οι σύλλογοι, κάί βάζοντάς τόσά γκόλ δέν βοηθάτε και τίς οδηγείται σε δύσκολη θέση, σέ λίγα
    χρόνια που θα παίζεται σε επαγγελματικό επίπεδο δεν θά σας στηρίξει κανείς από την περιοχή.Δέν σέβεστε τον αντίπαλο το βασικό στό ποδόσφαιρο είναι ο σεβασμός. Πέρα από αυτά καλή συνέχεια και εύχομαι να εκπληρωθουν οι στόχοι σάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φιλαρακι εισαι ο μονος που εγραψε ενα ευστοχο μνμ. Αλλα να συμπληρώσω κατι. Πιστεψε με οτι τα 8 και 10 που βαζουμε ειναι επειδη σταματαμε και κοβουμε ταχύτητά στα παιχνιδια μας και δεν ειναι ειρωνικο αυτο που λεω. Ειναι τοσο καλη η ομαδα μας που πραγματικα ειναι μια και ισως και κατηγοριες η διαφορα μας με τις αλλες ομαδες εκτος απο δυο τρεις.σε καθε παιχνιδι εχει παρα πολυ κοσμο στο γηπεδο μας(δεν ξερω αν εχεις ερθει). Με το να βαζουμε δυο τρια στο δεκαλεπτο και να σταματαμε θα διωξουμε τον κοσμο απο το γηπεδο!!! Επισης σε λιγες μερες θα ρθει στην ομαδα μας παικτης απο Α εθνικη!!
    Εμεις κανουμε απο τωρα τον προγραμματισμο μας για του χρονου. Και επισης σε ολες τις ομαδες παρεχουμε αψογη φιλοξενια και με ολες τις ανεσεις. Αυτα που συναντάει οποιος αντιπαλος ερχετε να παιξει στους σαρακηνους δεν θα τα βρει ουτε στο γηπεδο του αλμωπου ουτε και του εδεσσαικου! Καμια ομαδα ομως μεχρι τωρα δεν εβγαλε μια ανακοινωση για την αψογη φιλοξενια μας! Εμεις δεν εχουμε προβλημα με καμια ομαδα. Και οσο γι αυτα που γραφουν μερικοι οτι εχει ο καιρος γυρισματα και τετοια, ενα μονο εχουμε να πουμε. Εχουμε φαει κι εμεις πολλες φορες στο παρελθον κι 8 κι 9 και 14 γκολ!! Ουδεποτε ομως παραπονεθηκαμε. Και κατι τελευταιο προς τους εχθρους μας. Οι σαρακηνοι ηρθαν για να μεινουν και να γραψουν ιστορια!! Θα μεινουμε στο προσκηνιο για πολλα χρονια ακομα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θυελλα είναι μόνο μια εσείς τα γατάκια ζηλευτέ και τραγουδάτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News