Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Μακεδονικός Έδεσσας: Η μεγάλη επιστροφή για Γάτση - Καραγιάννη

Ανακοίνωση

Στον Μακεδονικό Έδεσσας επέστρεψαν ο Βαγγέλης Καραγιάννης και ο Χρήστος Γάτσης μετά από ένα σύντομο πέρασμα από τα γήπεδα της Θεσσαλονίκης με τον Αργοναύτη Καλαμαριάς.

Οι δύο παίκτες, γνώριμοι στο κοινό της ομάδας καθώς ήταν από τους βασικούς συντελεστές στο ξεκίνημα της πορείας της, θα ξαναφορέσουν τα βυσσινί μετά από 1,5 χρόνο απουσίας.

Ο Καραγιάννης αγωνίζεται ως αριστερό μπακ και ο Γάτσης ως αμυντικό χαφ.

Με τις μεταγραφές αυτές ο Μακεδονικός ενισχύεται σημαντικά για την συνέχεια και δημιουργεί έναν αξιόλογο κορμό παικτών όχι μόνο για φέτος αλλά και για του χρόνου.

2 σχόλια:

  1. Του ντεμαραζ των μεταγραφών για τον μακεδονικό δείχνει την ικανότητα της διοίκησης και την δίψα για διάκριση στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.... Πολλά μπραβο!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα ποιον έχουν μάνατζερ τα παιδιά;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News