Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Χρηματοδότηση για την κατασκευή νέου σταδίου στην Έδεσσα

Η συγκεκριμένη ένταξη αποτελεί την πρώτη φάση για το έργο, που περιλαμβάνει τους αγωνιστικούς χώρους ποδοσφαίρου και στίβου, την περίφραξη και τα αποδυτήρια

Στο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων εντάχθηκε η κατασκευή νέου Αθλητικού Κέντρου στο Δήμο Έδεσσας, στην περιοχή Πασά Τσαϊρ, με προϋπολογισμό 1.000.000,00 €. Η συγκεκριμένη ένταξη αποτελεί την πρώτη φάση για το έργο, που περιλαμβάνει τους αγωνιστικούς χώρους ποδοσφαίρου και στίβου, την περίφραξη και τα αποδυτήρια.

Το έργο έχει πολλαπλές θετικές επιπτώσεις για την πόλη της Έδεσσας, καθώς εκτός από τον προφανή αθλητικό του χαρακτήρα, θα επιτρέψει τη μεταφορά του Δημοτικού Σταδίου Έδεσσας και την αξιοποίηση του χώρου που αυτό καταλαμβάνει σήμερα στο κέντρο της πόλης, δίνοντας νέα αναπτυξιακή πνοή.

Πρόκειται δηλαδή για ένα έργο που θα επιφέρει σημαντικές χωροταξικές και οικονομικές αλλαγές στην πόλη της Έδεσσας, σε συνδυασμό με το ήδη εγκεκριμένο σχέδιο αστικής ανάπλασης, που θα βελτιώσει τη διασύνδεση του εμπορικού με το ιστορικό κέντρο της πόλης.

Ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου, δήλωσε σχετικά:

«Η χρηματοδότηση του νέου σταδίου της Έδεσσας στο Πασά Τσαΐρ αποτελεί ένα μεγάλο γεγονός για την Έδεσσα! Πρόκειται για ένα αθλητικό και ταυτόχρονα αναπτυξιακό έργο, που θα επιφέρει σημαντικές αλλαγές και βελτιώσεις στη λειτουργία της πόλης.

Ευχαριστώ θερμά τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Πάνο Σκουρλέτη και τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Αλέξη Χαρίτση, για την άμεση ανταπόκρισή τους στο αίτημα του Δήμου Έδεσσας. Καταθέσαμε ολοκληρωμένη και τεκμηριωμένη πρόταση στους δύο υπουργούς, οι οποίοι αφού τη μελέτησαν αντιλήφθηκαν τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της παρέμβασης και προχώρησαν άμεσα στην χρηματοδότηση του έργου».

4 σχόλια:

  1. Αν με 2.000.000 ευρώ στο Κλεισοχώρι έκαναν αυτή την μαλακία φαντάσου με μόλις 1.000.000 για το γήπεδο τι θα γίνει. Ούτε για τα υδραυλικά δεν θα περισσέψουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εκεί στην Αριδαία μείνετε με κάτι χρηματοδοτήσεις των 20 και 30 χιλιάδων ευρώ.Καλά είναι για σας.Και σκεφτείτε κι άλλο την εκτέλεση αυτων που έπρεπε ήδη να έχουν αρχίσει....αφήστε προεκλογικά...τα πρόβατα θα το φάνε κι αυτό...Σταυράκη...δημοσίευστο παληκάρι μου...δεν είναι κακό πράγμα η άποψη του πολίτη...δεν είναι κακό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. στο τέλος όλοι ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσετε. Συγχαρητήρια στον Σκουρλέτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕ29 Ιανουαρίου 2018 στις 8:00 μ.μ.

    Ο ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ ΠΡΙΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕ ΚΑΘΡΕΠΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΣΑΤΣΑΡΕΣ.ΠΕΝΕΥΕΣΑΙ ΚΙΟΛΑΣ.ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΘΑ ΧΕΙ ΠΟΛΥ ΤΙΜΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News