Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Ανακοινώνεται Αντιδήμαρχος ο Χρήστος Χουρσόγλου

Η ανακοίνωση αναμένεται να γίνει αύριο Παρασκευή

Τη θέση του Αντιδημάρχου Παιδείας και Πολιτισμού θα αναλάβει ο Χρήστος Χουρσόγλου, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Aridaia News. Η ανακοίνωση αναμένεται να γίνει αύριο Παρασκευή.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο προκάτοχός του Γιώργος Χατζηγιαννίδης θα διατηρήσει τους τομείς του Αθλητισμού και του Εθελοντισμού ως εντεταλμένος σύμβουλος.

7 σχόλια:

  1. Άντε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καιρος ηταν ο ανθρωπος τοχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ώρα η καλή βρε άντε και καλούς απογόνους.αμην

      Διαγραφή
  3. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΧΡΙΣΤΑΡΑ....ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄ΔΥΝΑΜΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΟΞΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η συγκεκριμένη είδηση επιδέχεται κριτικής. Όμως σκεφτομαι και το αλλο. Ο Μπάτσης και ο Βέσκος ήταν 2,5 χρόνια αντιδήμαρχοι και πούλησαν τον Μπινο. Ο χουρσογλου τουλάχιστον δεν άσκησε εξουσία. Ο Μπινος οφείλει να μαζέψει την ομάδα του και αυτή ειναι μια δυνατή κίνηση. Εύχομαι να ακολουθήσει και ο τολης. Δεν θα ευχηθώ το ιδιο για μπατση και Βεσκο γιατί αυτοί άσκησαν εξουσία. Ειδικά ο Βέσκος συνεχίζει να ασκεί αφού ειναι πρόεδρος της σχολικής επιτροπής. Δεν έχει τα κότσια να παραιτηθεί. Καιροσκόπος και πολιτικαντγς που τον ενδιαφέρει μόνο η καρέκλα για τον εαυτό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. A entaxei sothikame twra apo ton kako ston xeirotero mS paa dimarxe

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News