Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Αν. Λοβέρδος: Χάος στα ελληνοτουρκικά, θάλασσα στο Σκοπιανό

Όπως σημειώνει ο κ. Λοβέρδος, είναι λάθος η εντύπωση που δημιούργησε η κυβέρνηση ότι η λύση είναι προ των πυλών

Τις εξελίξεις που αφορούν το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων μετά και τις χθεσινές δηλώσεις του Μάθιου Νίμιτς σχολιάζει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος.

Όπως σημειώνει ο κ. Λοβέρδος, είναι λάθος η εντύπωση που δημιούργησε η κυβέρνηση ότι η λύση είναι προ των πυλών, της ασκεί σφοδρή κριτική για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται το θέμα και ζητά σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής.

Αναλυτικά η δήλωση του Ανδρέα Λοβέρδου:

"Από τις δηλώσεις Νίμιτς προέκυψε πως ήταν ένα ακόμη λάθος η εντύπωση που δημιούργησε η κυβέρνηση ότι η λύση είναι προ των πυλών.

Συνεπώς είναι λογική η σκέψη πως η κυβέρνηση μετέτρεψε σε εσωτερικό ένα θέμα εξωτερικής πολιτικής προκειμένου να ξεφύγει από την καθημερινότητα που είναι βαριά γι’ αυτήν. 

Ο Πρωθυπουργός προσπαθώντας να δημιουργήσει εντυπώσεις μιας κάποιας επιτυχίας και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας προσπαθώντας να βρει ψήγματα πολιτικής επιβίωσης. 

Εάν ο Μάθιου Νίμιτς έχει καταθέσει νέες προτάσεις, ζητάμε επίσημη ενημέρωση με τη σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής.

Κοντολογίς χάος στα ελληνοτουρκικά, θάλασσα στο σκοπιανό".

1 σχόλιο:

  1. ΕΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ18 Ιανουαρίου 2018 στις 6:37 μ.μ.

    ΑΣΕ ΚΑΤΩ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΤΗ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ.ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΛΑΣΤΙΧΟ ΠΑΓΚΑΛΟ.ΟΣΟ ΞΕΧΝΑΣ ΤΙ ΕΙΠΕ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΠΡΑΞΕ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΜΙΑ ΜΑΣ ΓΥΡΝΑΣ ΤΑ ΜΥΑΛΑ.ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΙΩΠΗΣΕΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ.ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ.ΒΡΙΣΚΩ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΩ ΕΔΩ ΩΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΟΤΙ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΠΟΥ ΕΡΙΞΑΝ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΣΟΥΝ ΩΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ.ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΘΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΙ Η ΣΤΗΝ ΜΑΝΣΤΕΣΤΕΡ Γ.ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΩΣΤΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ.ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΟΝΑΧΟΙ ΤΟΥΣ.1,5 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΘΑΝΑΙ ΠΑΡΩΝ.Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΣΑΣ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘ ΑΓΑΛΜΑ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ,ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΧΑΝ ΕΥΝΟΥΧΙΣΕΙ.ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΘΙΓΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΟΡΙΟ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News