Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Για «απαξίωση» του Δημοτικού Συμβουλίου έκανε λόγο ο Κώστας Ζαχαριάδης

Θυμίζουμε ότι από τη Συνεδρίαση απουσίαζε η παράταξη του Δημήτρη Πασόη και οι «διαφωνούντες» Δημήτρης Βέσκος και Τόλης Ουργαντζόγλου

Με μια λέξη σχολίασε ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ Κώστας Ζαχαριάδης την επιλογή πολλών Δημοτικών Συμβούλων να απέχουν από τη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που είχε ως θέμα την αντικατάσταση του Διευθύνοντος Συμβούλου των Λουτρών.

Και αυτή η λέξη, είναι η λέξη «ΑΠΑΞΙΩΣΗ», αναφερόμενος στο θεσμό του Δημοτικού Συμβουλίου.

Θυμίζουμε ότι από τη Συνεδρίαση απουσίαζε η παράταξη του Δημήτρη Πασόη και οι «διαφωνούντες» Δημήτρης Βέσκος και Τόλης Ουργαντζόγλου.

2 σχόλια:

  1. κ. Ζαχαριάδη διαβάζοντας το άρθρο που συνδέει την λέξη ΑΠΑΞΙΩΣΗ με την παράγραφο -<>- πιστεύω πως γίνεται -<>- με την αναφορά σου και πιστεύω ότι θα παρέμβεις γιά διευκρινήσεις. Αν όχι ζητώ συγγνώμη από τον συντάκτη αλλά σού χρεώνω ενα φάουλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κ. Ζαχαριάδη διαβάζοντας το άρθρο που συνδέει την λέξη ΑΠΑΞΙΩΣΗ με την παράγραφο -απουσίαζε η παράταξη του Δημήτρη Πασόη και οι «διαφωνούντες» Δημήτρης Βέσκος και Τόλης Ουργαντζόγλου. - πιστεύω πως γίνεται -παιχνίδι- με την αναφορά σου και πιστεύω ότι θα παρέμβεις γιά διευκρινήσεις. Αν όχι ζητώ συγγνώμη από τον συντάκτη αλλά σού χρεώνω ενα φάουλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News