Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

Γ. Ανδρίτσος: «H κυβέρνηση "πληρώνει" με υποσχέσεις τους αγρότες»

Η μόνη σταθερή απάντηση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης είναι το… ΘΑ…

Ο περιφερειακός σύμβουλος Πέλλας Γιάννης Ανδρίτσος έκανε την ακόλουθη δήλωση με αφορμή τις άκαρπες συναντήσεις των αγροτών με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, που έχουν σαν αποτέλεσμα, ο αγροτικός κόσμος της χώρας να κινδυνεύει με οικονομική καταστροφή:

«Η κυβέρνηση «πληρώνει» με υποσχέσεις τους αγρότες. Δεν μπορεί να δώσει λύση στα προβλήματα, που η ίδια δημιούργησε. Τους εμπαίζει. Τους υπόσχεται πληρωμή… «κάθε Παρασκευή».

Τους εμπαίζει ακόμη και με τις δηλώσεις για τις βροχοπτώσεις του περασμένου καλοκαιριού. Μπροστά στη γενική κατακραυγή, αναγκάστηκε να «ανοίξει τη διαδικτυακή πλατφόρμα» και να δεχθεί αιτήσεις.

Η μόνη σταθερή απάντηση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης είναι το…»ΘΑ…» .

Ο κ. Αποστόλου, όμως, αποφεύγει να απαντήσει για τις ζημιές των αγροτών, από το εμπάργκο κατά της Ρωσίας. Όπως, αποφεύγει να δει κατάματα τους τευτλοπαραγωγούς, που ακόμη περιμένουν να πληρωθούν την…περυσινή παραγωγή.

Έχει, όμως και η κοροϊδία τα όριά της. Θα το διαπιστώσει πολύ σύντομα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News