Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

12 μήνες φυλακή στον βουλευτή Πέλλας της Χρυσής Αυγής Ιωάννη Σαχινίδη

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, κρίθηκε ένοχος για συκοφαντική δυσφήμιση της βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνας Κανέλλη

Σε ποινή 12 μηνών φυλάκισης με αναστολή καταδίκασε τον βουλευτή Πέλλας της Χρυσής Αυγής, Ιωάννη Σαχινίδη το Α' Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, κρίθηκε ένοχος για συκοφαντική δυσφήμιση της βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνας Κανέλλη. Η απόφαση του δικαστηρίου ήταν ομόφωνη, ενώ ο εισαγγελέας της Έδρας εισηγήθηκε την επιβολή ποινής 20 μηνών.

Η κατηγορία αφορά όσα είχε αναφέρει σε βάρος της βουλευτή από του βήματος της Βουλής ο καταδικασθείς τον Δεκέμβριο του 2015, όπου είχε χαρακτηρίσει την κ. Κανέλλη , «ηθικό αυτουργό» της δολοφονίας δύο μελών της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο το 2013. Η επίμαχη φράση για την οποία ο βουλευτής δέχθηκε σύσταση από τον προεδρεύοντα να ανακαλέσει και κατέληξε στην καταδίκη του ανέφερε: «Χθες από το βήμα αυτό, αργά το βράδυ παρακολουθήσαμε μια ομιλία του θηλυκού Στάλιν, της κ. Λιάνας Κανέλλη η οποία προτίμησε αντί να αναφερθεί στον προϋπολογισμό να αναφερθεί ξανά στην Χρυσή Αυγή. Θυμίζω ότι ήταν αυτή που αυτό το βήμα είχε πει ότι από το Πέραμα έως το Κερατσίνι φασίστας δεν θα μείνει. Την καταγγέλλω ως ηθικό αυτουργό για τη δολοφονία των δύο συντρόφων μας».

1 σχόλιο:

  1. σας αρεσει που βαζουνε φυλακη τους πολιτικους της Χ.Α. ετσι γ πλακα,τς αλλους ομως π ζημιωσαν 23 Δις ευρω τπ Ελληνικό δημόσιο θα παραγραφούν ολα κ δν θα δωσει τιποτα πισω κανενας τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News