Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Ο Αντώνης Κανάκης επιστρέφει στις 5 Μαρτίου με «Ράδιο Αρβύλα» και νέα εκπομπή

Θα πρόκειται για ένα βραδινό talk show

Πριν λίγες ημέρες, ο Ant1 ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με τον Αντώνη Κανάκη για τρία ακόμη χρόνια, καθώς και το ότι αναλαμβάνει την επιμέλεια της late night ζώνης. 

Με νέα ανακοίνωση, οι ιθύνοντες του καναλιού του Αμαρουσίου δημοσιοποίησαν το ότι ο παρουσιαστής, από τη Δευτέρα 5 Μαρτίου, φέρνει το πολυαναμενόμενο «Ράδιο Αρβύλα» στο σταθμό, έως και δύο φορές την εβδομάδα, Δευτέρα και Τρίτη, στις 00:15, ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα, από την Τετάρτη 7 Μαρτίου και κάθε Τετάρτη, ο Αντώνης Κανάκης θα είναι στον αέρα της βραδινής ζώνης με τη νέα του εκπομπή, η οποία θα μεταδίδεται επίσης ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη.

Για το ξεκίνημα τουλάχιστον, θα είναι η πρώτη εκπομπή στην ιστορία που θα βγει στον αέρα χωρίς τίτλο, έστω και για ένα επεισόδιο, αφού ο τίτλος θα αποφασιστεί μαζί με τους τηλεθεατές στην πρώτη εκπομπή. 

Θα πρόκειται για ένα βραδινό talk show το οποίο θα έχει ως σταθερά τη μουσική, τον άνθρωπο, την κοινωνία, την πολιτική, την επικοινωνία, χωρίς όμως κανέναν περιορισμό στη θεματολογία, τους καλεσμένους, όταν αυτοί υπάρχουν, ή τη διάθεση.

1 σχόλιο:

  1. Ama βαριεσαι μη δουλευεις ρε κανακη.... μια εκπομπη το τριμηνο σιγα πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News