Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

Δημοσκόπηση: 8% η ψαλίδα ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ - Δεν βλέπουν έξοδο από τα μνημόνια 6 στους 10

Η δυνητική εκλογική επιρροή των κομμάτων

Στη δημοσκόπηση της Prorata για την “Εφημερίδα των Συντακτών” οι πολίτες εμφανίζονται απογοητευμένοι και σε πολλές περιπτώσεις οργισμένοι από τα κόμματα.

Στη δημοσκόπηση η ψαλίδα ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ είναι στις 8 μονάδες, ενώ έξι στους 10 πολίτες δεν βλέπουν έξοδο από τα μνημόνια.

Η δυνητική εκλογική επιρροή των κομμάτων:

ΣΥΡΙΖΑ 26%
ΝΔ 34%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 10%
ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ 14%
ΚΚΕ 12%
ΑΝ.ΕΛ. 5%
ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ 9%
ΛΑΕ 6%
ΠΛEΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 5%
ΑΝΤΑΡΣΥΑ 6%

Στο ερώτημα εάν είναι εφικτός ο στόχος εξόδου της χώρας από τα μνημόνια τον Αύγουστο του 2018 οι πολίτες απάντησαν όχι σε ποσοστό 63%, ναι σε ποσοστό 30%.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News