Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

«ALPHA»: Οι δύο εκπομπές που πήραν ήδη το πράσινο φως για τη νέα σεζόν!

Η επίσημες ανακοινώσεις θα καθυστερήσουν πολύ, ωστόσο οι συντελεστές έχουν ανακουφιστεί πως έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους  για μία τουλάχιστον σεζόν ακόμα…

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Dailymedia.gr, ο λόγος που το κανάλι έχει ήδη αποφασίσει τη συνέχεια του «Happy Day» δεν είναι άλλος από τη συμμετοχή του Δήμου Βερύκιου σε αυτή, ο οποίος επιθυμεί διακαώς να συνεχιστεί η τηλεοπτική –και όχι μόνο η ραδιοφωνική- του παρουσία.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή θα συνεχίσει κανονικά στη θέση της παρουσιάστριας, χωρίς ωστόσο να έχει διευκρινιστεί αν θα λάβουν χώρα μικρές αλλαγές στο πάνελ.


Από την άλλη, το «ALPHA Ρεπορτάζ» μοιάζει να εντυπωσίασε με την ολοένα και ανοδική του πορεία. Παρότι αρχικά στον ALPHA είχε ακουστεί πως η εκπομπή υπήρχε περίπτωση να σταματήσει πρόωρα, η Ράνια Τζίμα και ο Σπύρος Λάμπρου απέδειξαν πως μπορούν να ανταποκριθούν στις προσδοκίες των ιθυνόντων.

Η επίσημες ανακοινώσεις θα καθυστερήσουν πολύ, ωστόσο οι συντελεστές έχουν ανακουφιστεί πως έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους –εκτός απροόπτου φυσικά- για μία (τουλάχιστον) σεζόν ακόμα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News