Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

Καμίνης: «Ο Μπουτάρης είναι πραγματικός πατριώτης»

"Πατριωτικό είναι να υπηρετείς με ρεαλισμό τα συμφέροντα του λαού"

Τη στήριξή του στο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, εξέφρασε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης μέσω Twitter.

Εν μέσω της σκληρής κριτικής που δέχεται ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, μετά τις δηλώσεις του, ο κ Καμίνης ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό μία κοινή φωτογραφία με τον κ. Μπουτάρη, στη λεζάντα της οποίας έγραψε πως:

«Πατριωτικό δεν είναι να καπηλεύεσαι ονόματα, αισθήματα και σύμβολα, παγιώνοντας 27 χρόνια τώρα, σε όλα τα μήκη και πλάτη της υφηλίου, τη χειρότερη επιλογή για τη χώρα σου. Πατριωτικό είναι να υπηρετείς με ρεαλισμό τα συμφέροντα του λαού. Ο Γ.Μπουτάρης είναι πραγματικός πατριώτης».

4 σχόλια:

  1. 2 ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΕΝ ΚΑΜΙΝΟ15 Φεβρουαρίου 2018 στις 4:52 μ.μ.

    ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΜΙΝΗ,ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΜΙΛΑ,ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΠΕΡΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.ΚΟΡΑΚΟΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 2 πολιτικοί χωρίς ταμπού.Πιο μπροστά απ την εποχή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έξω από την Ελλάδα... Προδότες ανθελληνες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News