Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Δωρόθεος, Μητροπολίτης Σύρου: Αυθόρμητο, συγκινητικό και... α-πολιτίκ το συλλαλητήριο

Πρόσθεσε ότι οι άνθρωποι κατέθεσαν την ανησυχία τους για ένα θέμα που απασχολεί όλους μας

Για μεγάλη συγκέντρωση με την παρουσία νέων ανθρώπων μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου Μητροπολίτης Σύρου Δωρόθεος για το χθεσινό συλλαλητήριο στην Αθήνα για τη Μακεδονία.

Άλλωστε, ο κ. Δωρόθεος ήταν από εκείνος που ανέβηκαν στην εξέδρα και απηύθυναν ομιλία στο πλήθος. Η Εκκλησία είχε… ευλογήσει το συλλαλητήριο, αλλάζοντας θέση μέσα σε μερικές μέρες.

Η Ιεραρχία συνεδριάζει ξανά στη Μονή Πετράκη. Ο Μητροπολίτης Σύρου χαρακτήρισε τη συγκέντρωση συγκινητική και τόνισε ότι τηρήθηκαν οι προϋποθέσεις που έθεσε η Εκκλησία. Δηλαδή το συλλαλητήριο δεν ήταν ούτε κομματικό, ούτε πολιτικό χαρακτήρα είχε, ήταν αυθόρμητο με πατριωτικό χαρακτήρα.

Πρόσθεσε ότι οι άνθρωποι κατέθεσαν την ανησυχία τους για ένα θέμα που απασχολεί όλους μας.

---
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

3 σχόλια:

  1. αντε τώρα ένα συλλαλητήριο για τη Βόρεια Ηπειρο...την ξεχάσαμε αυτήν στη μοίρα της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ένα για την Σικελία

      Διαγραφή
    2. Βλεπω παρακολουθησες ολοκληρη την ομιλια για να εκφερεις αποψη!Ολοι ηλιθιοι εκτος απο εσενα 2:24.Πρεπει να σαι Συριζαιος απο τα σπανια ειδη.ΚΡΑΤΑ ΡΑΤΣΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΚΛΕΙΨΕΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ!

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News