Βραστό χοιρινό με πατάτες στην κατσαρόλα |
Διαβάστε λεπτομέρειες:
Τι χρειαζόμαστε:
δύο χοιρινες μπριζόλες με το κόκκαλο
τρείς μεγάλες πατάτες κομένες περίπου σε κύβους
μία κούπα λάδι
στιμένο λεμόνι (όσο θέλουμε)
ένα κύβο μοσχάρι
αλάτι και πιπέρι
Πώς το κάνουμε:
Βάζουμε νερό σε μια κατσαρόλα (να είναι αρκετό για να σκεπαστούν οι μπριζόλες και οι πατάτες)
Τοποθετούμε την κατσαρόλα στο μάτι της κουζίνας σε δυνατή φωτιά
Μόλις αρχίσει να βράζει το νερό ρίχνουμαι τον κύβο το λάδι και έπειτα τις μπριζόλες να βράσουν.
Αφού βράσει το κρέας ρίχνουμε τις πατάτες
Ανακατεύουμε λίγο και αφήνουμε το φαγητό για μία ώρα περίπου να βράσει δοκιμάζοντας με ένα πιρούνι τις πατάτες αν έβρασαν.
Στο τέλος ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι όσο θέλουμε και το στιμένο λεμόνι.
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν το κρέας κατα το βράσιμο βγάλει κάποια υπολείματα τα αφαιρούμε με ένα κουτάλι. Το ζουμάκι που θα περισέψει στο τέλος είναι και το πιο νόστιμο γιαυτό εάν θέλουμε το ρίχνουμε στο πιάτο μας πάνω στο φαγήτο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.
Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.
Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.
Η συντακτική ομάδα του Aridaia News