Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

Δήμαρχος Αλμωπίας: «Είναι απαράδεκτο να εγκαταλείπουμε ένα ζώο και να το αφήνουμε στο δρόμο»

"Έχουμε κάνει πολλά και θα κάνουμε ακόμα περισσότερα, πάντοτε με αγάπη για τα ζώα και με ευθύνη απέναντι στους συμπολίτες μας"

Ο Σύλλογος Φίλων Ζώων Αριδαίας "Η Ελπίδα" κόβει την πίτα του.

Μια καλή ευκαιρία για να βρεθούμε όλοι μαζί και να συζητήσουμε όλα αυτά που έχουν γίνει από το Δήμο μας με τη συνεργασία του Συλλόγου και για όλα εκείνα που πρέπει να κάνουμε συνολικά ως κοινωνία, για να αντιμετωπίσουμε με ουσιαστικό τρόπο το ζήτημα των αδέσποτων.

Οι φορείς από μόνοι τους δεν θα πετύχουν τίποτα, αν δεν αντιληφθούμε όλοι ότι είναι απαράδεκτο να εγκαταλείπουμε ένα ζώο και να το αφήνουμε στο δρόμο.

Έχουμε κάνει πολλά και θα κάνουμε ακόμα περισσότερα, πάντοτε με αγάπη για τα ζώα και με ευθύνη απέναντι στους συμπολίτες μας.

Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας 




4 σχόλια:

  1. ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΖΩΑ (ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ), ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ;
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι όμως και απαράδεκτο να βρίσκεις ένα μικρό ζώο παρατημένο στον δρόμο να παίρνεςλις στην φιλοζωική και να σου λένε μια ζωή ότι δε έχουν χώρο και να έχουν το θράσος να σου ζητούν να κάνεις εσύ την δουλειά τους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το προβλημα των αδέσποτων είναι πρόβλημα του καθένα μας.Ειναι ο πολίτης που με την αδιαφορία και την ανευθυνότητά του το δημιουργεί,εγκαλώντας στη συνέχεια,φιλοζωικές και δήμους για την επικινδυνότητά των αδέσποτων.Συντηρουμε το πρόβλημα,από την άλλη, όταν με περισσή αλλαζονία εμείς,οι δήθεν ευαίσθητοι,είμαστε καταγγελτικοί απλώς και δεν μπαίνουμε στην ουσία που είναι:ενημέρωση στα σχολεία,πρωτοβουλίες στήρωσης,κίνητρα υιοθέτησης και εθελοντισμού,αλλαγή νοοτροπίας στον άμμεσο περίγυρό μας.Η αληθινή,ανιδιοτελής αγάπη για τα ζώα(όπως και για τον άνθρωπο),δεν είναι θορυβώδης,δεν αποζητά αναγνώριση,κινείται διακριτικά όχι με αντάλλαγματα και βεβαια τότε μόνο έχει ανταπόκριση δρώντας πολλαπλασιαστικά ως πραγματική αξία.Αυτά τα...λίγα,ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News