Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

Βρετανία: Να ενταχθεί η «Μακεδονία» στο ΝΑΤΟ με ή χωρίς λύση για το όνομα

Παντελής η βρετανική αδιαφορία για τις θέσεις της Ελλάδας στο θέμα

Αδιαφορεί για τις ελληνικές θέσεις η Βρετανία που ζητά την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ με ή χωρίς συμφωνία για το όνομα.

Το έγγραφο της επιτροπής εξωτερικών υποθέσεων της Βουλής των Λόρδων, της Άνω Βουλής της Μεγάλης Βρετανίας, είναι αποκαλυπτικό καθώς το Σώμα καλεί την κυβέρνηση της χώρας να ενισχύσει τις προσπάθειάς των Σκοπίων να ενταχθούν στο ΝΑΤΟ ακόμα και χωρίς συμφωνία με την Ελλάδα, ενώ σκιαγραφεί και τις έντονες πιέσεις που ασκούνται στην ελληνική κυβέρνηση, αλλά ενδεχομένως και την στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσει η Αθήνα για να περιφρουρήσει την εθνική αξιοπρέπεια στο ζήτημα της ονομασίας της πΓΔΜ.

Το συγκεκριμένο έγγραφο της επιτροπής εξωτερικών υποθέσεων της Βουλής των Λόρδων χαιρετίζει επίσης την βοήθεια της κυβέρνησης της αυτής Μεγαλειότητας προς την Βοσνία-Ερζεγοβίνη και την «Μακεδονία», υπογραμμίζοντας πως η ένταξη των δύο αυτών χωρών στο ΝΑΤΟ θα ενισχύσει την σταθερότητα και την ειρήνη στην περιοχή των δυτικών Βαλκανίων

7 σχόλια:

  1. Κουίζ: Πως οι Άγγλοι αφαιρούν το προφυλακτικό μετά από έντονο sex;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σιγουρα τα πουσταρια μεταξυ τους ενοεις;

      Διαγραφή
    2. Το ερώτημα είναι καθαρό. Τη λύση θα την πω μετά από το 10ο σχόλιο αν μέχρι τότε δεν απαντηθεί. Θα περιμένω τις απαντήσεις

      Διαγραφή
  2. Αυτή εείνα η απάντηση που εδέδω ο 10 και 11

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας τους ρωτήσουν γιατί σήμερα δεν λεγονται Μ. Βρετανία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News