Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

H Mercedes ετοιμάζει τη μικρή G-Class

Παράλληλα, θα λανσαριστεί σε έκδοση με κοντό και μακρύ μεταξόνιο

Η πρώτη κατασκοπευτική φωτογραφία της νέας GLB μας δείχνει ένα compact αμάξωμα, που παραπέμπει στα «τετράγωνα» χαρακτηριστικά της αειθαλούς Mercedes G-Class.

Πρακτικά το τελικό μοντέλο παραγωγής θα έχει αρκετές επιρροές από το πρωτότυπο Ener-G Force που παρουσίασε η Mercedes στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες το 2012 (δεύτερη εικόνα), με στόχο να συνδεθεί με τη μακρά ιστορία της G.

Το νέο μικρό SUV θα έχει μια ιδιαίτερα off-road σχεδίαση, που θα το διαφοροποιεί από τα υπόλοιπα crossover της Mercedes, όμως από την άλλη θα το δείχνει σαν μια πιο νεανική εκδοχή της G-Class, με διαστάσεις λίγο μεγαλύτερες από τη Mercedes GLA.

Παράλληλα, θα λανσαριστεί σε έκδοση με κοντό και μακρύ μεταξόνιο, ενώ η πλατφόρμα του θα είναι το νέο MFA2 δάπεδο της Mercedes, πάνω στο οποίο θα χτιστούν και οι επόμενες A-Class και GLA. Με τα έως τώρα δεδομένα, το λανσάρισμα της νέας GLB αναμένεται μέσα στο 2019.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News