Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Oργισμένη απάντηση της Κωνσταντοπούλου στον Καρανίκα: «Είσαι χρυσοπληρωμένος τενεκές του Τσίπρα»

"Έχω πολύ πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθώ για τη χώρα, από τους (χρυσο)πληρωμένους τενεκέδες του Τσίπρα"

Την έντονη αντίδραση της Ζωής Κωνσταντοπούλου προκάλεσαν τα όσα της πρόσαψε ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού, Νίκος Καρανίκας για τους πλειστηριασμούς.

Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας έγραψε στο Facebook:

"Έχω πολύ πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθώ για τη χώρα, από τους (χρυσο)πληρωμένους τενεκέδες του Τσίπρα. Ο προχθεσινός ηλεκτρονικός πλειστηριασμός ήταν σε πολύ μικρή ιδιοκτησία (κατοικία 68 τ.μ. σε μικρό οικόπεδο, συνολικής εμπορικής αξίας 60.000 ευρώ), για οφειλή 50.000 σε Τράπεζα, με τιμή πρώτης προσφοράς 60.000 ευρώ. Τα στοιχεία είναι δημόσια και τα έχω βγάλει από χτες. Για όποιον ενδιαφέρεται. Για τους υπόλοιπους τρομαγμένους κράχτες, περαστικά. Τα ψέματά σας τελειώσανε. Και οι μέρες σας είναι μετρημένες".

2 σχόλια:

  1. Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατι οταν βολευονται καποιοι το βουλωνουν και οταν τους τρωει η μαρμαγκα γινονται απελευθερωτες των φτωχων και αδυνατων;!Απο την ιδια καταγωγη ειναι και οι δυο.Ηomo aristerον erecktus.Αριδαια,βλεπω αλαξες φωτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News