Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

Το αποκριάτικο party του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας (ΦΩΤΟ)

Καλές απόκριες και καλή Σαρακοστή με υγεία!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το αποκριάτικο πάρτυ που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν και όλους αυτούς που έδωσαν το παρόν. Τους χορηγούς μας: Ποτεμπορική Παντελίδη, Family, Γαλαξίας, Βιβλιοπωλείο Συμβολή, Corner. Επίσης ευχαριστούμε όλα τα μαγαζιά για τα δώρα τους και ιδιαίτερα το Γυμναστήριο ΑΙΑΣ και τον Ίκαρο Αλμωπίας. Ευχαριστούμε τον Διευθυντή μας κ. Χρήστο Νάτσκο και τον Σύλλογο Διδασκόντων που μας στήριξε. Τέλος, ευχαριστούμε τον Δημήτρη Κεχαγιά που ανέλαβε αφιλοκερδώς να παίξει μουσική και μας ξεσήκωσε και τον Σταύρο Βαφειάδη και το Aridaia News για την προβολή και το δώρο.

Καλές απόκριες και καλή Σαρακοστή με υγεία!

Για το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος
Ιορδάνα Ιωσηφίδου 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News