Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

«Ηρωϊνη-περίστροφο 10-0»

Δείτε την ανάρτηση Τριανταφυλλόπουλου παρακάτω

Με μία απίστευτα αντρική και ειλικρινή ανάρτηση ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ξεμπροστιάζει τα συστημικά ΜΜΕ για την εσκεμμένη απόκρυψη του σκανδάλου του Noor 1.

Σε μία υπόθεση που αποτελεί σύγχρονο Εσκομπάρ για την Ελλάδα, με νεκρούς μάρτυρες κλειδί σε διακίνηση πάνω από 2 τόνων ηρωϊνης, ο γνωστός δημοσιογράφος, ο οποίος αποκάλυψε και την απαγωγή δημοσιογράφου που τόλμησε να γράψει την αλήθεια για την υπόθεση στην οποία έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος του Μαρινάκη και κομβικών συνεργατών του, προχώρησε σε μία αντρίκεια ανάρτηση που περιγράφει την αλήθεια.

Σε αυτή την ανάρτηση ο Τριανταφυλλόπουλος βάλλει κατά των συστημικών ΜΜΕ που αφιέρωσαν μόλις και μετά βίας 1 λεπτό στα δελτία ειδήσεων τους για ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα που κλωνίζουν την Ελλάδα, την ώρα που υποκριτικά και στημένα «έσκιζαν» για ώρες τον Ιβάν Σαββίδη για μία λανθασμένη και παρορμητική αντίδραση του, για την οποία ζήτησε συγγνώμη.

Δείτε την ανάρτηση Τριανταφυλλόπουλου παρακάτω: 

5 σχόλια:

  1. Ο "αδέκαστος" και γνωστός τοις πάσι "Μάκης" βγήκε στον αφρό....
    Άραγε τα ¨συστημικά" ΜΜΕ ¨ξέσκισαν" τον Ιβάν επειδή είναι ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, ή μήπως επειδή διακινεί ρωσικά κεφάλαια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπραβο ρε Μακη, ο μοναδικος αρχιδατος, τα λεει και τα ενοει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. έχει δίκιο ο Μάκης.Έτσι κι αλλιώς ο Μαρινάκης είναι ιδιοκτήτης αρκετών εφημεριδων,καναλιών, blog, sites που διαμορφώνουν γνώμη.Κατά την ταπεινη μας άποψη θα έπρεπε να συληφθεί πρώτιστα για κακό στυλ...
    υγ...πάντα η δεξιά θα κυβερνά αυτόν τον τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μπραβο ρε μακη εχεις @@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και φυσικα εχει, οχι σαν της κοτες τους δεξιους

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News