Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

Δηλώσεις Συμμετοχής για την Ανθοέκθεση Έδεσσας, 11 - 20 Μαΐου

Ανθοέκθεση Έδεσσας 11-20 Μαΐου

Στην περιοχή του πάρκου Καταρρακτών σε ένα χώρο ιδιαίτερου φυσικού κάλλους υποδεχόμαστε την Ανθοέκθεση Έδεσσας που φέτος ανοίγει την τρίτη δεκαετία συνεχούς παρουσίας.

Στην διοργάνωση σύλλογοι, φορείς και μεμονωμένοι πολίτες ανοίγουν την βεντάλια σκέψεων, ιδεών, προτάσεων και δημιουργιών για να ανθίσουν σε ένα πολύχρωμο παζλ κατά την διάρκεια του 10ημέρου της Ανθοέκθεσης.

Η προστασία του περιβάλλοντος, η βελτίωση και αύξηση του πρασίνου, η διαμόρφωση πιο ποιοτικών και ανθρώπινων συνθηκών ζωής, η ανάδειξη των πολιτιστικών παραδόσεων αλλά και η αλληλεπίδραση σχέσεων πολιτισμού – τουρισμού συνεχίζουν να βρίσκονται στο επίκεντρο των στόχων της Ανθοέκθεσης.

Θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας!

Δηλώσεις συμμετοχής έως 27 Απριλίου 2018
Τηλ: 2381023101, 2381027666
Email: h.simeonidis@edessacity.gr

Πληροφορίες:
Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Έδεσσας

1 σχόλιο:

  1. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΤΑΞΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΑΛΗΛΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΣΤΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News