Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

«Τα παιδιά σώζουν ζωές», στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας (ΦΩΤΟ)

Η Διευθύντρια του σχολείου κ. Ελένη Ιατρίδου, ευχαριστεί θερμά την εθελοντική ομάδα και της εύχεται καλή συνέχεια στο έργο της

Προγράμμα Εκπαίδευσης Μαθητών Σχολικής Ηλικίας στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση, πραγματοποίησε το 4ο Ξενιτίδειο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας, με σύνθημα "Τα παιδιά σώζουν ζωές!".

O ανθρωπιστικός οργανισμός Kids Save Lives – Τα Παιδιά Σώζουν Ζωές σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας, εκπαιδεύει μαθητές σχολικής ηλικίας άνω των 10 ετών και εκπαιδευτικούς στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση, μέσα από ένα αυτοχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα και την συμβολή δεκάδων εθελοντών εκπαιδευτών. Το εθνικό πρόγραμμα εκπαίδευσης μαθητών KIDS SAVE LIVES έχει εγκρίνει το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και θρησκευμάτων.

Το KIDS SAVE LIVES – ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΩΖΟΥΝ ΖΩΕΣ, είναι ο μοναδικός ανθρωπιστικός οργανισμός που δημιουργήθηκε ποτέ στην Ελλάδα, με αποκλειστικό στόχο την εθελοντική εκπαίδευση μαθητών και εκπαιδευτικών των Ελληνικών Σχολείων στην Καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση & την διάδοση των απινιδωτών (AEDs) και αποσκοπεί στην βελτίωση της επιβίωσης θυμάτων μετά από εξωνοσοκομειακή καρδιακή ανακοπή. Η συμμετοχή αποκλειστικά και μόνο Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης (European Resuscitation Council—ERC), NAEMT κα, αποσκοπεί στη διασφάλιση της ποιότητας, αξιοπιστίας, συνοχής και αποτελεσματικότητας του Προγράμματος μας. Πρέπει με έμφαση να σημειωθεί ότι οι εκπαιδευτές προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αποκλειστικά σε εθελοντική βάση, η αγάπη, το μεράκι και οι γνώσεις τους έχουν την δυνατότητα να δημιουργήσουν σημαντικό και θετικό κοινωνικό αντίκτυπο σε όλη τη Χώρα.

Η Διευθύντρια του σχολείου κ. Ελένη Ιατρίδου, ευχαριστεί θερμά την εθελοντική ομάδα και της εύχεται καλή συνέχεια στο έργο της.
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News