Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Το τουρκικό δικαστήριο διέταξε να συνεχιστεί η προφυλάκιση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών

Στη Σύνοδο της Βάρνας ο Ταγίπ Ερντογάν δεν δεσμεύθηκε για την υπόθεση των 2 Ελλήνων στρατιωτικών

Την συνέχιση της προφυλάκισης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, Αγγελου Μητρετώδη και  Δημήτρη Κούκλατζη, διέταξε το δικαστήριο της Αδριανούπολης παρά τις πιέσεις που δέχθηκε η Τουρκία από την Ευρώπη, δια στόματος Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ, για την απελευθέρωσή τους.Tο νέο αίτημα αποφυλάκισης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται σε φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Αδριανούπολη απορρίφθηκε και αυτή τη φορά, αφού θα παραμείνουν προφυλακισμένοι μέχρι να εξεταστούν όλα τα στοιχεία. 

Στη Σύνοδο της Βάρνας ο Ταγίπ Ερντογάν δεν δεσμεύθηκε για την υπόθεση των 2 Ελλήνων στρατιωτικών και σήμερα το δικαστήριο της Αδριανούπολης απέρριψε το αίτημα της αποφυλάκισής τους.

Ο χρόνος παραμονής της προφυλάκισής των δύο ελλήνων δεν συγκεκριμενοποιήθηκε, για ακόμα μια φορά, με τον εισαγγελέα να δηλώνει ότι πρέπει πρώτα να εξεταστούν πρώτα «όλα τα στοιχεία». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News