Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Έδεσσα: Επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ κατά της Δημοτικής Αρχής για την παρέλαση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΕΛΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΕΔΕΣΣΑΣ

Η 25η Μαρτίου πέρασε, οι εορταστικές εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν σύμφωνα με το τυπικό: δοξολογία, κατάθεση στεφάνων, παρέλαση. Και όλα αυτά χωρίς εκπροσώπηση από την Κυβέρνηση. Και βέβαια όχι διότι απαξίωσε η Κυβέρνηση την πόλη μας και τους πολίτες της.

Η ευθύνη βαρύνει απολύτως και αποκλειστικά την Δημοτική αρχή της Έδεσσας, διότι δεν προέβη στην απαραίτητη επικοινωνία με το τμήμα πρωτοκόλλου και εθιμοτυπίας της βουλής, ως είθισται, για να ζητήσει εκπρόσωπο της Κυβέρνησης.

Θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι όσοι είναι συνυπεύθυνοι γι’ αυτήν την παράληψη ότι η κάθε πόλη διά της Αρχής της διεκδικεί και παίρνει το οτιδήποτε. Και αυτό ισχύει για όλα τα ζητήματα, ακόμα και για αυτά της εθιμοτυπίας, και καλά θα κάνουν να μη στερούν από τους δημότες της Έδεσσας την ικανοποίηση της έμπρακτης απόδοσης τιμής κ’ εκτίμησης στο πρόσωπό τους από πλευράς Κυβέρνησης.

4 σχόλια:

  1. ΟΙ ΕΔΕΣΣΑΙΟΙ ΔΕΝ ΕΦΑΓΑΝ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι βλέπετε ο ΣΥΡΙΖΑ είναι τιμητής της Ελλάδας, της Ελληνικής συνείδησης, της θΡΗΣΚΕΙΑΣ και της μνημης των προγόνων του! Και που μας έλειψε από την εξέδρα , σκάσαμε πολύ ! Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έλεγε να καταργήσουμε τις παρελάσεις, τις σημαίες , τις προσευχές στα σχολεία ,τα θρησκευτικά και τόσο άλλα δημοκρατικά .Τωρα έχει το θράσος να θέλει να τηρήσει τα έθιμα ? Τι είναι τέλος πάντων αυτοί οι άνθρωποι ! Γι αυτους η επιστήμη σηκώνει ψηλα τα χέρια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η κ. ΤΖΑΚΡΗ του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι Που ήταν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλα θα μας τρελλανετε.εσεις δεν ειστε εναντιον των παρελασεων!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News