Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

ΔΕΥΑ Αλμωπίας: Σημαντική παρέμβαση στη Δωροθέα για την επάρκεια του πόσιμου νερού

Με αυτόν τον τροπο θα δώσουμε λύση στο πρόβλημα της επάρκειας του πόσιμου νερού που αντιμετώπιζε η Τ.Κ. Δωροθέας κυρίως τους εαρινούς μήνες

Η Δ.Ε.Υ.Α Αλμωπίας με το προσωπικό και τους εξωτερικούς συνεργάτες προχώρησε σήμερα σε μια ακόμη παρέμβαση σε ένα χρόνιο αίτημα του Τοπικού συμβουλίου και των κατοίκων της Τ.Κ. Δωροθέας το οποίο αφορούσε την επάρκεια του πόσιμου νερού.

Η παρέμβαση αφορά την αντικατάσταση του υποβρυχίου,της αντλίας,των σωληνώσεων και του ηλεκτρολογικού συστήματος της γεώτρησης ύδρευσης.

Η αντικατάσταση της καινούργιας και μεγαλύτερης υποβρύχιας αντλίας σε συνδυασμό με την μεγαλύτερη διάμετρο σωληνωσεων, ο νέος ηλεκτρολογικός εξοπλισμός και το μεγαλύτερο βάθος που δόθηκε υπολογίζουμε ότι θα μπορεί να αντλεί το διπλάσιο νερο με πιο ποιοτικά χαρακτηρηστικά του πόσιμου νερού.

Με αυτόν τον τροπο θα δώσουμε λύση στο πρόβλημα της επάρκειας του πόσιμου νερού που αντιμετώπιζε η Τ.Κ. Δωροθέας κυρίως τους εαρινούς μήνες. Σκοπός μας είναι με αυτές τις παρεμβάσεις να καλύπτουμε όλες τις ανάγκες των πολιτών που αφορούν την ύδρευση.

Η Δ.Ε.Υ.Α Αλμωπίας θα προχωρήσει σε παρόμοιες παρεμβάσεις και σε υπόλοιπες Τ.Κ. του Δήμου μας που παρουσιάζονται τέτοιου είδους προβλήματα.

#Προσπαθούμε_Προγραμματίζουμε_Υλοποιούμε
#ΔΕΥΑ_για_Όλους

Χρήστος Γεωργίου
Πρόεδρος ΔΕΥΑ Αλμωπίας







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News