Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

Τούρκοι συνέλαβαν δύο στελέχη του ελληνικού στρατού στον Έβρο

Για το περιστατικό έχουν επιληφθεί οι αρμόδιες Αρχές

Επεισόδιο στον Έβρο, καθώς Τούρκοι συνέλαβαν δύο στελέχη του Ελληνικού Στρατού.

Σύμφωνα με το ΓΕΣ:

«Ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018, στρατιωτική περίπολος αποτελούμενη από δύο Στελέχη του Στρατού Ξηράς (σ.σ.: έναν αξιωματικό και έναν υπαξιωματικό, σύμφωνα με πληροφορίες), στο πλαίσιο συνήθους περιπολίας στην οριογραμμή δασικής περιοχής Καστανιών Έβρου, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, φέρεται να εντοπίστηκε από τουρκική περίπολο, σε τουρκικό έδαφος.

Για το περιστατικό έχουν επιληφθεί οι αρμόδιες Αρχές.

Από την πρώτη στιγμή οι ελληνικές αρχές βρίσκονται σε επικοινωνία με τις τουρκικές αρχές και είναι σε εξέλιξη διαδικασίες επανόδου στην Ελλάδα.

Είναι καλά στην υγεία τους, βρίσκονται στην Αδριανούπολη προκειμένου να ολοκληρωθούν οι τυπικές διαδικασίες».

Μιλούν για πρωτόγνωρο περιστατικό

Για πρωτόγνωρο περιστατικό κάνουν λόγο στο ΓΕΣ μετά τη σύλληψη των δύο στελεχών του Ελληνικού Στρατού από Τούρκους.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφεραν, δεν έχει συμβεί τα τελευταία πολλά χρόνια κάτι ανάλογο. Βέβαια, εξηγούσαν ότι οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδιαίτερα άσχημες, με πυκνή χιονόπτωση και χαμηλή ορατότητα, ενώ επεσήμαιναν ότι στο σημείο που χάθηκε η ελληνική περίπολος δεν υπάρχει ποτάμι (ο Έβρος δηλαδή), με αποτέλεσμα τα δύο στελέχη να μπουν σε τουρκικό έδαφος δίχως να το καταλάβουν.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι Έλληνες στρατιωτικοί ξαφνιάστηκαν όταν κατάλαβαν ότι χάθηκαν και στη συνέχεια συνελήφθησαν από την τουρκική περίπολο.

1 σχόλιο:

  1. Ετσι παντα χτυπουσε ο Τουρκος σε ολη την ιστορια του.ΑΝΑΝΔΡΑ!Οσο για τους ραγιαδες ηττοπθεις ανθελληνες που θελουν να μιλαμε με βωμολοχιες και για Νοβαρτις,καλα ειναι να δουν τους Σκοπιανους πως καινε τις σημαιες μας,τους τουρκους να ειναι ετοιμοι να κανουν κατι πολυ σοβαροτερο και εμεις να μην ειμαστε ετοιμοι,διοτι θα χαλασουμε το fasebook των παιδιων και τα γλυκα τους ονειρα.Αν ω μη γενοιτο γινει κατι τοτε να λεμε στα παιδια μας,ξερεις,δεν ειναι βομβες αυτες που πεφτουν αλλα ο σακης απο το σερβαηβορ και οι Μυκονιατες αριστεροι που κουνουν τις βαρκες τους.ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΡΩΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ,ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΝ.Αριδαια,ας παει τωρα ο σεξολογος ΟΗΕ να φερει τα παιδια μας πισω.Δεν εγινε τυχαια,εχουν σκοπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News