Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

Αριδαία: Ξεκινούν τη Δευτέρα οι αποκαταστάσεις από τον κεντρικό πεζόδρομο

Ανακοίνωση

Ο Δήμος Αλμωπίας ανακοινώνει στους Δημότες του, το πρόγραμμα εκσκαφών του αποχετευτικού δικτύου της Αριδαίας.

Ενημερώνουμε πως την εβδομάδα από Δευτέρα 5/3/2018 έως την Παρασκευή 9/3/2018 θα πραγματοποιηθούν εργασίες στις εξής οδούς:

- Αποκατάσταση της οδού Κύπρου από 4ης Νοεμβρίου έως Λοχ. Παπαδοπούλου
Θα πραγματοποιηθούν εργασίες για την αποκατάσταση και επαναφορά στην πρότερη κατάσταση, του κεντρικού πεζόδρομου της πόλης της Αριδαίας, καθώς ολοκληρώθηκαν οι εργασίες εκσκαφών. Θα ακολουθήσουν τα υπόλοιπα τμήματα που έχουν ολοκληρωθεί.

Ιδιωτικές παροχές στις εξής οδούς:

- Κεντρική Πλατεία

- Αγ. Νικάνδρου από Δημοκρατίας εως Αγ. Σοφίας

- Μονόδρομος Κεντρική πλατεία

- Στενό παράλληλο της Γ. Αβέρωφ

- Γ. Αβέρωφ από Αγ. Νικάνδρου εως ύψος ΔΕΗ

- Ιουστινιανού από Αγ. Νικάνδρου εως Κορυτσάς

5 σχόλια:

  1. ένας καλός δημοσιογράφος θα εξηγούσε στους πολίτες πως μπορουν να αποζημιωθούν για τυχόν φθορές της περιουσίας τους.Το προβλέπουν οι νόμοι και η κοινή λογική.Βαφειάδη μην το δημοσιεύσεις.Θέλει να έχεις αρχές και ηθική για κάτι τέτοιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαντάζομαι η πλήρης αποκατάσταση θα είναι όπως τοθ δρόμου του κέντρου υγείας ,και όπως της εισόδου της Αριδαίας απο το γήπεδο, που πέρυσι βούλιαξε και φέτος επεσαν δυο αμάξια σε ενα πρωι σε γούρνα που προκάλεσε ο εργολάβος του αποχετευτικού, που αποκατέστησε ο δήμαρχος ,που ενω φτιάξανε και καινούργιο πεζοδρόμιο καποιοι ισχυρίζονται ότι ο δρόμος είναι της νομαρχίας, αρα είναι εκτός ευθυνών...
    Μπορεί να μην το ανεβασεις για να το δούμε και άλλοι, αλλά επειδή ξέρω απο πρωτο χερι οτι το θέμα με αυτούς που έπεσαν στην λακκούβα ,θα πάρει την νόμιμη και νομική οδό ,τοτε θα το μάθουν όλοι.
    Κρυψε το γεγονος,δεν έχει σημασία να μην το διαβάσουν, θα μάθουν τι έγινε όταν φτασει η ιστορία στο δικαστήριο.
    Αλλά είναι και δική σου ευθύνη να ενημερωθούν κάποιοι να μην γίνουν τα ίδια και χειρότερα.
    Όπως πήγε να συγκαλύψει το γεγονός το συνεργείο του δήμου που λίγο μετα το συμβάν πήγε - με τι άλλο - με γεμίσει την λακοθβα και να τοποθετήσει κώνους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ που μιλάς ανώνυμα και πισω απ την πλάτη μου φύγε για λίγο γιατί θέλω να κλάσω.

      Διαγραφή
    2. Ξερεις τι λένε για κάποιους σαν εσένα.
      Όταν κλανουν χεζονται.
      Το πιασες???

      Διαγραφή
  3. σας καταλαβαν ολοι και εσας και τον δημαρχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News