Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Δημιουργία μουσείου στο σχολικό κτίριο της Χρυσής - Ολοκληρώθηκε η αντικατάσταση των κουφωμάτων (ΦΩΤΟ)

Ένα σημαντικό έργο που έχει ως στόχο τη δημιουργία ενός μουσειακού χώρου μέσα στους χώρους του πέτρινου σχολείου

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΟΥΦΩΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ (ΔΑΠΑΝΗ 7.200 € )
- ΑΝΑΔΟΧΟΣ ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΤΑΣΟΥ
- ΣΤΟΧΟΣ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΟΥΣΕΙΟΥ
- ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ

Ολοκληρώθηκε η αντικατάσταση κουφωμάτων στο σχολικό κτίριο της Χρυσής. Ένα σημαντικό έργο που έχει ως στόχο τη δημιουργία ενός μουσειακού χώρου μέσα στους χώρους του πέτρινου σχολείου, που εδώ και αρκετά χρόνια παραμένει κλειστό.

Συγκεκριμένα, έγιναν εργασίας αποξήλωσης των παλαιών σιδερένιων κατασκευών και τοποθετήθηκαν τα νέα κουφώματα αλουμινίου. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 7.200 ευρώ (με το ΦΠΑ).

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Σίμο Σωτηριάδη επισκέφτηκε το συγκεκριμένο χώρο. Εκεί συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Τ.Κ. κ. Δημήτρη Ιασωνίδη και με μέλη του Συλλόγου «Το Κάστρο» και συζητήθηκαν διάφορα ζητήματα για την επικείμενη λειτουργία του Μουσείου και για τη συνεργασία που θα υπάρξει με τους φορείς του χωριού.

Αξίζει να σημειωθεί, πως έχει ληφθεί σχετική απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας.





























4 σχόλια:

  1. Μπράβο ωραία πράγματα
    να ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ να δημιουργείτε.
    Η δημοτική αρχή εχει όραμα για
    Τα χωριά μας έτσι και εμείς περικλεία και Λαγκάδια ελπίζουμε για όλα
    αυτά που έχουμε ανάγκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή μου προεδρινα θα περιμένεις πολύ ακόμη ?????? Ξεκίνα από τώρα να περιγράφεις τα έργα που γίνανε επί θητείας σού με την πολυαγαπημένη σού παράταξη.να σου στείλω χαρτιά και στυλό πολύ δουλειά.Μονη σού καί άξια έκανες ότι έκανες αλλά δε φτάνει δυστυχώς.

      Διαγραφή
  2. ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ; ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεγάλη Η λίστα των μουσείων που θα γίνουν ξεκινά με πρόδρομο νερόμυλο ανεβενει θυριοπετρα λειαν σύντομους και η φουστανη καλά λαγκαδιά η αδικημένη και άλλα χωριά ας μη τα γράφουμε.Αντε θα απασχοληθούν και τα οχταμηνα φύλακες μουσείων.Που σαν εκθέματα θαχουν την οικονομική καταστροφή και την ερήμωση χωριών αυτόχθονων και μή.Ζητω η Ευρώπη ζήτω η Νέα δημοκρατία ζήτω το ΠΑΣΟΚ εδώ γελάμε.περαστικα μάς απολίτιστοι συμπολίτες μου.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News