Χοιρινό με κάστανα |
Διαβάστε λεπτομέρειες:
Υλικά
Χοιρινό μπούτι 1.5 -2 κιλά κομμένο σε μερίδες
Κάστανα 1 κιλό (βρασμένα και καθαρισμένα)
Κρεμμύδια ξερά 2 τεμ χονδροκομμένα
Σκόρδο 2 σκελίδες
Λευκό κρασί 1 ποτήρι
Κύβο βοδινού 1
Κορν φλαουρ 2-3 κουταλιές σούπας
Αλάτι -πιπέρι
Ελαιόλαδο λίγο για το σοτάρισμα
Ντοματάκι ψιλοκομμένο 1 κουτί
Οδηγίες
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε τις σκελίδες σκόρδου ολόκληρες και μόλις σοταριστούν τα αφαιρούμε όλα από τη κατσαρόλα. Προσθέτουμε άλλο λίγο ελαιόλαδο κι αρχίζουμε να σοτάρουμε το κρέας μας μέχρι να ροδίσει ομοιόμορφα.Προσθέτουμε πάλι το κρεμμύδι μέσα και σβήνουμε με κρασί. Σε ένα ποτήρι με νερό λιώνουμε καλά το κόρν φλάουρ και το αδειάζουμε στην κατσαρόλα. Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο ντοματάκι και κουνάμε την κατσαρόλα να ανακατευτεί καλά.Ψήνουμε για 40-50 λεπτά. Μόλις ψηθεί το κρέας και μαλακώσει ρίχνουμε τον κύβο βοδινού και τα κάστανα (τα οποία έχουμε ήδη βράσει και καθαρίσει καλά) και αφήνουμε το φαγητό μας να πάρει μια βράση για 10-15 λεπτά.Είναι έτοιμο να το απολαύσουμε.
* Αν μαγειρέψουμε σε χύτρα ταχύτητος το κρέας για να ψηθεί θέλει 20-30 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.
Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.
Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.
Η συντακτική ομάδα του Aridaia News