Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Γ. Βένου, Πρόεδρος Ίδας: «Η Δημοτική Αρχή και το Τοπικό Συμβούλιο πήγαμε χέρι-χέρι»

Ολόκληρη η συνέντευξη θα δημοσιευθεί αύριο στη Σύγχρονη Εφημερίδα Aridaia News και τις επόμενες μέρες στο site μας

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη θα διαβάσετε στη Σύγχρονη Εφημερίδα Aridaia News που κυκλοφορεί αύριο.

Ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Ίδας κ. Γιάννης Βένου μας μίλησε αποκλειστικά και αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα πορεία της Δημοτικής Αρχής και του Τοπικού Συμβουλίου και στα προβλήματα του χωριού, καθώς επίσης και σε όσα έχουν γίνει τα προηγούμενα χρόνια έως σήμερα.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Βένου δήλωσε:

«Η Δημοτική Αρχή και το Τοπικό Συμβούλιο πήγαμε χέρι-χέρι. Δεν μπορώ να πω πως ήμασταν οι τέλειοι σε όλα. Όμως πιστεύω πως στα περισσότερα θέματα που αφορούν την τοπική μας κοινωνία τα πήγαμε καλά».

Ολόκληρη η συνέντευξη θα δημοσιευθεί αύριο στη Σύγχρονη Εφημερίδα Aridaia News και τις επόμενες μέρες στο site μας.

10 σχόλια:

  1. MΠΡΑΒΟ ΠΡΟΕΔΡΕ. ΕΣΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΧΕΙ ΠΕΤΥΧΕΙ ΟΣΑ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΝ ΧΡΟΝΙΑ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΕ ΦΤΑΝΑΝΕ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟΥΣ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το χωριο μας αν ειχε τετοιουσ προεδρουσ και τα καλα τα χρονια δεν θα ειχαμε αναγκη τωρα. μπραβο γιαννο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο στον Κ.Βενο πρόεδρο του χωριού της Ίδας μακάρι κ στα προηγούμενα χρόνια να είχαμε τέτοιους ανθρώπους να προσπαθούν να το χωριό της Ίδας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενας ειναι ο Βενος!καλυτερος δεν υπηρχε ως τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διαβάζοντας τα σχόλια κοίταξα έξω από το παράθυρο για να δω και γω τα όσα πέτυχαν οι τωρινοί που δεν τα πέτυχαν οι προηγουμενοι.Αν δε κοιτουσα, θα τα πίστευα..Σοβαρά τώρα..Φαίνεται ποτε ενα σόι επιλέγει να σχολιασει ρεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΑΛΟΓΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ . Η ΜΑΛΛΟΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΗΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τόσο χολή γιατί ρε συ 6:16; Ο άνθρωπος κάνει ότι μπορεί για το καλό του χωριού του. Γιατί δεν το αναγνωρίζεται εκεί στο χωριό του κ βγάζετε μόνο χολή με τα σχόλια σας; ( Κ δεν είμαι από το σόι του κ. Βένου θέλω να σε ενημερώσω )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έχω να πω ένα εγώ από δω μακριά που είμαι. Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάργια. Βένου γράψτε τους στα ..... κ κάνε αυτό που ξέρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιαννηηηηη;;;;Θελω να κανεις ασφαλτο στον δρομο για το λεσκοβο να μπορω να πηγαινω πρωτομαγια με το αυτοκινητο πανω....Γεια σου Πρόεδρε ψυχαρα τα φιλια μου απο την ξενιτιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News