Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Τρεις νεκρές γυναίκες σε θανατηφόρο τροχαίο στην Θεσσαλονίκη - Σοκαριστικές εικόνες από το σημείο της τραγωδίας

Πώς έγινε το τροχαίο

Πιο συγκεκριμένα και όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, δύο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά.

Τρία συνολικά άτομα βρήκαν τραγικό θάνατο στο τροχαίο δυστύχημα, ενώ υπάρχουν και τέσσερις τραυματίες.

Πώς έγινε το τροχαίο

Από το γκρι όχημα, στο οποίο επέβαιναν τέσσερις γυναίκες, οι τρεις είναι νεκρές και η τέταρτη τραυματίστηκε. Στο μαύρο όχημα, δύο μοναχές από την Γερμανία κι ένας Ιερέας έχουν τραυματιστεί.

Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα σωστικά συνεργεία και ο δρόμος παραμένει κλειστός. Επί τόπου έσπευσαν 13 άνδρες της Πυροσβεστικής με έξι οχήματα για να επιχειρήσουν για τον απεγκλωβισμό των ατόμων. Επίσης στο σημείο κατέφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Στο σημείο έχει κλείσει ο δρόμος και γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας.

Δείτε τις εικόνες που δημοσιεύουν το thousandnews.gr και το life-events.gr από το σημείο. Τα δύο οχήματα έχουν μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδερικών…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News