Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Ισόβια στην παπαδιά και τον εραστή της για το φόνο του ιερέα

Το έγκλημα, που έγινε στη Φωκίδα, συγκλόνισε το Πανελλήνιο το 2013

Σε ποινή ισόβιας κάθειρξης καταδίκασε το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Πατρών την παπαδιά και τον εραστή της, επικυρώνοντας την πρωτόδικη απόφαση που είχε ληφθεί τον Ιούνιο του 2013 για το θάνατο του 54χρονου ιερέα, Θανάση Αυγερόπουλου από τη Φωκίδα. 

Μόλις άκουσε την καταδικαστική απόφαση και την ποινή, η παπαδιά κατέρρευσε στη δικαστική αίθουσα, αναφέρει το thebest.gr. Ανακουφισμένη για την απόφαση δήλωσε η αδερφή του άτυχου ιερέα.

Το έγκλημα, που έγινε στη Φωκίδα, συγκλόνισε το Πανελλήνιο το 2013. Η απόφαση εκδικάστηκε σε πρώτο βαθμό τον Ιούνιο του 2013, με το δικαστήριο να καταδικάζει σε ισόβια την παπαδιά και τον εραστή της. 

Φυσικός αυτουργός της δολοφονίας θεωρήθηκε ο εραστής της παπαδιάς, ενώ ηθικός αυτουργός η ίδια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News