Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

Ξεκίνησαν οι αποκαταστάσεις στον πεζόδρομο της Αριδαίας (ΦΩΤΟ)

Παρόν στις εργασίες είναι από νωρίς το πρωί ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ κ. Χρήστος Γεωργίου

Ξεκίνησαν οι αποκαταστάσεις στην οδό Κύπρου της Αριδαίας (κεντρικός πεζόδρομος), στα πλαίσια της κατασκευής του αποχετευτικού δικτύου.

Ο συγκεκριμένος κεντρικός δρόμος δεν θα χρειαστεί άσφαλτο, καθώς θα επανέλθει στην πρότερη κατάστασή του, δηλαδή θα καλυφθεί με πλακίδια.

Πλέον οι εκσκαφές ολοκληρώθηκαν και το επόμενο διάστημα θα δοθεί βαρύτητα στις αποκαταστάσεις των δρόμων.

Παρόν στις εργασίες είναι από νωρίς το πρωί ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ κ. Χρήστος Γεωργίου.









7 σχόλια:

  1. ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟ ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ... ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΓΟΥΡΝΕΣ?? ΟΙ ΗΔΗ ΔΡΟΜΟΙ ΠΟΥ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΜΠΑΛΩΜΑΤΑ??
    ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λεπίτκας Ανδρέας5 Μαρτίου 2018 στις 11:17 π.μ.

    Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Ποιος είναι υπεύθυνος για να ελέγξει τους δρόμους εάν αποκαταστάθηκε σωστά ο δρόμος? Γιατί μία μόνο κίνηση στους δρόμους που υποτίθεται πως αποκαταστάθηκαν θα διαπιστώσει το αντίθετο. Παντού καθιζήσεις και λακούβες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαχαχαχαχαχ απίστευτο κ όμως αληθινό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αποκατάσταση χα χα μπάλωμα της κακιάς ώρας σε έξι μήνες θα δείτε πόσο θα έχει βουλιάξει το μέρος. Οι μηχανικοι του Δήμου μέτρησαν αν πατήθηκε καλά το χώμα πρώτα πριν πέσει το τσιμέντο; όχι ούτε καν πέρασαν απο το έργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. επειδη σε ξερω, μια ζωη μαλακας θασε που βρηκε βημα και το παιζει τυφλοποντικας

      Διαγραφή
    2. εεε εσυ 4.24, ειδικη ομαδα επιστημονων εργαζετε νυχτα μερα για να βρει την αιτια για την μαλακια που σε δερνει

      Διαγραφή
  5. δε το πιστευω....την μια γιατι ανοιγουν και φτιαχνουν αποχητευτικο,την αλλη γιατι εχει λακουβες,την αλλη γιατι βαζουν τσιμεντο η χωμα....δε πατε στην ζιμπαμποθε λεω εγω αχρηστοι....εαν εφτασε εδω η αριδαια ειναι απο το επιπεδο μας!!!!βγηκε καποιος να φτιαξη ενα εργο ασχετως του ποιος ειναι και φωναζετε...αι......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News