Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

Οι καλύτερες live εμφανίσεις που έχουν γίνει στα Όσκαρ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η λίστα θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερα αν υπήρχε η δυνατότητα να βρούμε όοοοοολες αυτές τις live εμφανίσεις στο YouTube αλλά θα αρκεστούμε σε 6 από τις καλύτερες και πιο πρόσφατες

Μπορεί να είναι πρωταγωνιστές οι ηθοποιοί και οι σκηνοθέτες αλλά η μουσική δεν μπορεί να λείπει από μια βράδεια όπως η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ.

Κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας έχουν ανέβει στη σκηνή των βραβείων για να δώσουν μία από τις καλύτερες ερμηνείες της καριέρας τους.

Η λίστα θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερα αν υπήρχε η δυνατότητα να βρούμε όοοοοολες αυτές τις live εμφανίσεις στο YouTube αλλά θα αρκεστούμε σε 6 από τις καλύτερες και πιο πρόσφατες.

Με αφορμή την 90η τελετή απονομής των βραβείων θυμηθήκαμε όσους -αφού πέρασαν από το κόκκινο χαλί- προσγειώθηκαν στην σκηνή του Dolby Theatre για να ντύσουν μουσικά την μεγαλύτερη γιορτή του κινηματογράφου.

Justin Timberlake, »Can’t Stop That Feeling» (2017)  

Lady Gaga, »Till it happens to you» (2016)  

John Legend, »Glory» (2015)  

Adam Levine, »Lost Stars» (2015)  

Karen O, »The moon song» (2014)  

Adele, »Skyfall» (2013)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News