Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

ΕΠΣ Πέλλας: Συνεχίζεται στην Α1 η μεγάλη μάχη της ανόδου - Ξεκαθαρίζουν σιγά-σιγά τα πράγματα στην «ουρά»

Πέντε αγωνιστικές έμειναν και όλες οι ομάδες θα παίξουν για την ιστορία τους και τη φανέλα τους

Ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα γίνεται στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣ Πέλλας, με τις Δόξα Μελισσίου (56 βαθμοί) και τη Δόξα Μαυροβουνίου (54 βαθμοί) να κονταροχτυπιούνται για την πρωτιά που θα τους δώσει το πλεονέκτημα για τα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική, με τη Δόξα Μανδάλου στην τρίτη θέση (49 βαθμοί), να παραμένει στο κόλπο της ανόδου. Πέντε στροφές πριν το φινάλε, οι τρεις Δόξες οδηγούν το πρωτάθλημα της Α1.

Η έκπληξη της σαιζόν Δόξα Μελισσίου με το πολύ έμπειρο ρόστερ, συνεχίζει τη σταθερή πορεία που έχει από την αρχή της σεζόν και οδηγεί την κούρσα της ανόδου παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο και έχοντας την καλύτερη αμυντική γραμμή.

Η Κυπελλούχος Δόξα Μαυροβουνίου με ρόστερ επιπέδου Γ’ Εθνικής, μπορεί να βρίσκεται στη δεύτερη θέση αλλά δείχνει ικανή, όπως έδειξε και ο τελικός Κυπέλλου, να νικήσει τον κάθε αντίπαλο και να φτάσει στον ξεκάθαρο στόχο που έχει θέσει από την αρχή της σεζόν, που δεν είναι άλλος από την άνοδο. Θέλει να πάρει το πλεονέκτημα για τα μπαράζ, αφού την προτελευταία 25η αγωνιστική υποδέχεται στο Μαυροβούνη την πρωτοπόρο Δόξα Μελισσίου σε ένα παιχνίδι κλειδί για το πλεονέκτημα των μπαράζ.

Η Δόξα Μανδάλου ξεκίνησε τη χρονιά χωρίς να έχει ξεκάθαρο στόχο την άνοδο, έχοντας όμως ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ, παίκτες έμπειρους στην κατηγορία και τον πρώτο σκόρερ Γιώργο Καραδήμο. Θέλει να μπει στα πλαίη οφ και να διεκδικήσει την έκπληξη, η οποία θα είναι η άνοδος στη Γ’ Εθνική.

Το πρωτάθλημα έχει πολλές στροφές μέχρι το τέλος, Μελίσσι και Μαυροβούνι έχουν τον πρώτο λόγο και αναμένεται να γίνουν συναρπαστικά παιχνίδια από εδώ και πέρα με το ντέρμπυ της 25ης αγωνιστικής που προείπαμε να είναι το κλειδί της σεζόν.

Από εκεί και πέρα, στο θέμα σωτηρίας μετά το χθεσινό 0 – 0 της Αψάλου με τη Σωσάνδρα και από τη στιγμή που δεν έπεσε ομάδα από τη Γ’ Εθνική, τα πράγματα έχουν στενέψει πολύ για την Άψαλο (10 βαθμοί). Εσώβαλτα και Μυλότοπος είναι ήδη και βαθμολογικά στην Α’ Κατηγορία, ενώ η Άψαλος διατηρεί βαθμολογικές ελπίδες και στόχος της είναι τουλάχιστον να πάει στα μπαράζ μέσα στη Σωσάνδρα (20 βαθμοί). Ο Ακρίτας από την πλευρά του, αν είναι σοβαρός από εδώ και πέρα θα σωθεί χωρίς περαιτέρω περιπέτειες των μπαράζ.

Τέλος, πέντε αγωνιστικές έμειναν και όλες οι ομάδες θα παίξουν για την ιστορία τους και τη φανέλα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News