Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Άκρως επιτυχημένη η χρονιά για Αλμωπό και Εδεσσαϊκό

Γράφει ο Γιώργος Καραγιαννίδης

Μια άκρως πετυχημένη ποδοσφαιρική χρονιά ήταν αυτή που τελείωσε για τον Αλμωπό Αριδαίας και για τον Εδεσσαϊκό στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα της Αριδαίας παρά το δύσκολο καλοκαίρι του 2017 που πέρασε, κατάφερε να έχει μια πολύ ανταγωνιστική πορεία και να τερματίσει τέταρτη με 42 βαθμούς στον όμιλο, ενώ μέχρι τα μέσα του πρωταθλήματος διεκδικούσε με αξιώσεις την άνοδο. Η Διοίκηση του Παναγιώτη Κοτίδη, ο προπονητής Γιώργος Τυριακίδης και οι ποδοσφαιριστές, κρίνονται εκ του αποτελέσματος πετυχημένοι, κάνοντας πολλές φορές περήφανους τους φιλάθλους της ομάδας που αγκάλιασαν όλη αυτή την προσπάθεια. Οι απαιτήσεις για την επόμενη χρονιά θα είναι μεγαλύτερες και αν ακολουθηθεί η φετινή πετυχημένη συνταγή του χρόνου η ομάδα θα πορευτεί στα ίδια πετυχημένα επίπεδα.

Η ομάδα της Έδεσσας μπορεί να ξεκίνησε την χρονιά με πολύ άσχημα αποτελέσματα, η Διοίκηση όμως του Πέτρου Πασσαλή στήριξε τον προπονητή κ. Σαμπάνη και με τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις που γίνανε στα μέσα της σεζόν ο Εδεσσαϊκός κατάφερε να τερματίσει στην πέμπτη θέση με 41 βαθμούς. Η ομάδα των Τριαινοφόρων θα ξεκινήσει τον προγραμματισμό της για τη νέα χρονιά, έχοντας πλέον μεγαλύτερη εμπειρία σε όλα τα επίπεδα από την επιτυχημένη φετινή χρονιά όπου στόχος ήταν η σωτηρία και για του χρόνου αναμένεται να έχει πιο πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα.

Πλέον τη νέα σεζόν η Γ’ Εθνική θα έχει τρεις εκπροσώπους της Πέλλας (Αλμωπός, Εδεσσαϊκός και η ομάδα που θα ανεβεί από την φετινή Α1), κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό για το ποδόσφαιρο του Νομού μας και μακάρι του χρόνου σε όλα τα επίπεδα να υπάρχει βελτίωση, συναγωνισμός και καλό ποδόσφαιρο σε όλα τα πρωταθλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News