Κυριακή 1 Απριλίου 2018

Ζητά τις παραιτήσεις Αντιδημάρχων και Προέδρων ο Δήμαρχος Αλμωπίας, ενόψει ανασχηματισμού

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι την ίδια ώρα θα ανακοινωθεί μια ηχηρή προσχώρηση από την παράταξη Πασόη στην παράταξη του Δημάρχου, ενόψει και των εκλογών του 2019

Τις παραιτήσεις όλων των συνεργατών του (Αντιδημάρχων και Προέδρων Δημοτικών Επιχειρήσεων) αναμένεται να ζητήσει την ερχόμενη βδομάδα ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συγκεκριμένη κίνηση εντάσσεται στα πλαίσια του ανασχηματισμού που σχεδιάζει να υλοποιήσει, με την είσοδο στο διοικητικό σχήμα πολλών προσώπων που θα προκαλέσουν έκπληξη.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι την ίδια ώρα θα ανακοινωθεί μια ηχηρή προσχώρηση από την παράταξη Πασόη στην παράταξη του Δημάρχου, ενόψει και των εκλογών του 2019.

16 σχόλια:

  1. Στο τέλος όλοι με τον μπινο θα πάνε. Δεν θα έχει αντίπαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και μετά ξύπνησες, δεν πειράζει μικρός εισαι και θα μαθαίνεις

      Διαγραφή
    2. προς 5:33
      εγω ειμαι μικρος και θα μαθαινω...
      εσυ μεγαλωσες και δεν εμαθες...

      Διαγραφή
    3. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ 5:33... ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ. ΕΤΣΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ.Δ ΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ...

      Διαγραφή
  2. ΖΩ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΞΑΝΑ ΝΑ ΓΙΝΑΝ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΕΡΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΄και μετά πάλι ξύπνησες, δεν πειράζει μικρός εισαι και θα μαθαίνεις

      Διαγραφή
    2. ζω 50 χρονια και τοσο ασχιμια στην πολη μου δεν εχω ξαναζηση.

      Διαγραφή
    3. ναι πηρε το παρισι και το εκανε χωριο........ αποχετευση δεν εχουμε μεχρι τωρα μιλατε κιολας. αντι να κραζετε αυτους που δεν τα φτιαξανε τοσα χρονια κραζετε αυτον που προσπαθει να δημιουργησει τις υποδομες για μια συγχρονη πολη.

      Διαγραφή
  3. KAI META ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΑΛΛΑ ΑΠΙΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ. ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ κ.ΜΠΙΝΟΥ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΟ) ΤΟ 2019 ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ. ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΟΝΟΜΑΤΙΣΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ 2019

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αμπελοφιλοσοφιες. ας βγει οποιος θελει. η αριδαια εχει συνηθισει να μην γινεται κανενα εργο και ο καθε αρχοντασ να κοιταει μονο το συμφερον του και τωρα που βγηκε ενας δημαρχος που δεν μασαει σας ενοχλει. σας ενοχλει που κανει εργα. δεν πειραζει. βγαλτε οποιον γουσταρετε. ο μονος χαμενος δεν θα ειναι σιγουρα ο μπινος. ξεχνατε πολυ ευκολα φαινεται τα ανοιγματα που δημιουργησαν καποιοι στον δημο και στα λουτρα. φερτε τους πισω.η ιστορια γραφει για τον καθενα.

      Διαγραφή
  4. ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΙΛΟΣ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΣΑΓΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΩΝ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΞΕΤΕΛΕΣΘΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτος γαυρο σαγανακι. εσυ λαγο στιφαδο................................

      Διαγραφή
  5. ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ,ΤΟΥ ΔΙΑ Η ΒΟΛΗ ΕΣΤΙ ΚΥΡ ΑΡΙΔΑΙΑ.ΜΗΝ ΤΑ ΤΩΝ ΑΛΜΩΠΩΝ ΤΑ ΥΔΑΤΑ ΤΑΡΑΤΕ.ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΔΙΑ ΑΠΑΝ ΓΙΓΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΣΑΚΗΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;; ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΚΗΡΗΞΗ ΑΚΟΜΑ;;; ΜΑΣ ΕΛΗΨΕ.. ΕΚΛΟΓΕΣ ΧΩΡΙΣ ΣΑΚΗ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. ΑΣΧΕΤΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΙ ΚΑΝΈΝΑΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΠΉΡΕ ΧΑΜΠΆΡΙ ΌΤΙ ΕΊΝΑΙ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΆ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καλη πρωταπριλιαααααααααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News