Κυριακή 1 Απριλίου 2018

Το συγκινητικό μήνυμα του Νάσου Μποτσφάρη για τον Αλμωπό

Μια καταπληκτική ποδοσφαιρική σεζόν έλαβε τέλος με τον Αλμωπό μας να τερματίζει 4ος στο πιο δύσκολο όμιλο όλης της Γ´ Εθνικής

Όλα ξεκίνησαν με μια φωτογραφία και τελείωσαν με άλλη μια.

Μια καταπληκτική ποδοσφαιρική σεζόν έλαβε τέλος με τον Αλμωπό μας να τερματίζει 4ος στο πιο δύσκολο όμιλο όλης της Γ´ Εθνικής.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε παίκτες - προπονητές και διοίκηση που ξεκίνησε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή και βέβαια σε όλο τον κόσμο που ακολούθησε την ομάδα καθώς και σε όλους τους ανθρώπους που βοήθησαν οικονομικά για να βγει αυτή η χρονιά!!!

Καλό Πάσχα με αγάπη, υγεια και ευτυχία σε όλο τον κόσμο!!!!

2 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News