Κυριακή 29 Απριλίου 2018

Αποκατάσταση κατεστραμμένων τμημάτων του οδικού δικτύου που οδηγεί στο δάσος του Λυκοστόμου

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ (ΑΡ. ΜΕΛ. 11/ 2018) 14.214 ,94 €

Εγκρίθηκε η μελέτη για την Αποκατάσταση Τμημάτων του Οδικού Δικτύου της Τ.Κ. ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ και αφορά την κατασκευή τοιχείου αντιστήριξης και τις απαραίτητες υποδομές απαγωγής ομβρίων υδάτων, λόγω των σοβαρών ζημιών που υπέστησαν 15 και πλέον μέτρα του.

Με τις παρεμβάσεις αυτές λύεται χρόνιο πρόβλημα πρόσβασης προς το δάσος για την πυρόσβεση και αποφεύγεται ο κίνδυνος των ατυχημάτων.





3 σχόλια:

  1. Σας περιμένουμε και στον Μεγαπλάτανο.. κλείστε τουλάχιστον καμιά λακκούβα μέσα στο χωριό όπως έχετε κάνει σε όλα τα υπόλοιπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΕ ΟΛΑ ΘΑ ΓΗΝΟΥΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΤΗΚΗ ΑΡΧΗ ΤΡΕΧΕΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΘΑΡΗΝΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι φίλε τρέχει εκεί που θέλει. Δεν μπορεί σε κάποια χωριά να έχει κάνει παρεμβάσεις 10 φορές στα 4 χρόνια και σε άλλα να μην έχει ρίξει ένα κυβικό άσφαλτο. Ανετρεξε αν θέλεις σε παλαιότερα δημοσιεύματα για τις παρεμβάσεις του Δήμου σε συγκεκριμένα χωριά και θα καταλάβεις τι εννοώ.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News