Τρίτη 8 Μαΐου 2018

ΕΠΣ Πέλλας: Η ανασκόπηση για όλες τις ομάδες της Α1

Η ανασκόπηση της χρονιάς

Το πρωτάθλημα της Α1 της ΕΠΣ Πέλλας έφτασε στο τέλος του (εκκρεμούν τα play off) και το Aridaia News σας παρουσιάζει μια σύντομη ανασκόπηση της χρονιάς.

ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ

Η ομάδα με το πιο πλήρες ρόστερ και κυπελλούχος της ΕΠΣ Πέλλας τερμάτισε στην πρώτη θέση, έχοντας πλέον το πλεονέκτημα του μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική στην έδρα της. Κατά τη διάρκεια της σαιζόν παρουσίασε μεγάλη σταθερότητα, δύο-τρία άτυχα αποτελέσματα όμως την έβαλαν σε περιπέτειες, όμως στις δύο τελευταίες αγωνιστικές έκανε το καθήκον της και τερμάτισε στην πρώτη θέση.

ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ

Η ομάδα έκπληξη της σαιζόν, με πολύ έμπειρο και ταλαντούχο ρόστερ. Από τις πιο σταθερές ομάδες της κατηγορίας, που παραλίγο να κάνει την έκπληξη και να τερματίσει πρώτη στην τελική βαθμολογία. Πλέον έχει τον αγώνα με το Μάνδαλο, το οποίο αν κερδίσει θα πάει στο παιχνίδι με το Μαυροβούνι, έχοντας δείξει όλη τη σαιζόν ότι μπορεί να κάνει τη ζημιά. Αλλά ότι και να γίνει, η πορεία της κρίνεται 100% επιτυχημένη.

ΔΟΞΑ ΜΑΝΔΑΛΟΥ

Ιστορική ομάδα στο πρωτάθλημα της Α1. Φέτος έπαιξε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο. Με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της. Δίκαια βρίσκεται τόσο ψηλά, έχοντας δύσκολο έργο στα μπαράζ, αλλά έχοντας δείξει πως μπορεί να κερδίσει κάθε αντίπαλο.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Η μεγαλύτερη απογοήτευση της φετινής σαιζόν, αφού παρά τις πολλές και καλές μεταγραφές του καλοκαιριού έμεινε νωρίς μακριά από τον στόχο της ανόδου. Πιστεύουμε ότι του χρόνου η ομάδα θα παρουσιαστεί πιο δυνατή και να διορθωθούν τα όποια κακώς κείμενα υπήρχαν φέτος.

Μ.Α. ΠΕΛΛΑΣ

Ομάδα με νεανικό ρόστερ, που σίγουρα θα πρωταγωνιστήσει τις επόμενες χρονιές. Έδειξε φέτος το ταλέντο της και αν ήταν λίγο πιο προσεκτική σε κάποια παιχνίδια, ίσως θα μπορούσε να τερματίσει και ψηλότερα φτάνοντας ακόμα και στα μπαράζ. Στην Πέλλα γίνεται καλή δουλειά και αυτό θα φανεί στο μέλλον.

ΑΠΟΛΛΩΝ ‘60 ΚΡ. ΒΡΥΣΗΣ

Η ομάδα που ξεκίνησε με στόχο την άνοδο, απογοήτευσε τελικά στον πρώτο γύρο τους φιλάθλους της βγαίνοντας ουσιαστικά εκτός στόχου, μετά όμως και παρόλες τις πολλές απώλειες που είχε στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη ο δεύτερος γύρος ήταν πολύ αξιοπρεπής, δείχνοντας το δρόμο για την επόμενη σαιζόν.

Α.Σ. ΠΡΟΜΑΧΩΝ

Η ομάδα των Προμάχων έκανε πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Σώθηκε πολύ εύκολα και με όπλο την έδρα της πήρε πολλούς βαθμούς δείχνοντας την μεγάλη δυναμική της. Πολύ πετυχημένη σαιζόν.

ΑΚΡΙΤΑΣ ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ

Ο νεοφώτιστος Ακρίτας δεν ξεκίνησε καλά τη σαιζόν απογοητεύοντας τους φιλάθλους του που ήταν το σήμα κατατεθέν σε όλους τους αγώνες. Όμως προς το τέλος του πρωταθλήματος έκανε ένα μεγάλο σπρίντ καταφέρνοντας να πάρει πολλούς βαθμούς και να ανεβεί σημαντικά στην κατηγορία. Η χρονιά για την ομάδα κρίνεται επιτυχημένη.

ΔΟΞΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ

Πολύ δυνατή η εκκίνηση της σαιζόν, με μεγάλα αποτελέσματα από μια νεανική ομάδα, δείχνοντας πως το καλοκαίρι του 2017 οι όποιες διοικητικές εξελίξεις υπήρχαν δεν επηρέασαν την ομάδα. Σώθηκε πάρα πολύ άνετα και φάνηκε αυτό στη χαλαρότητα των τελευταίων αγωνιστικών. Ιστορικό σωματείο στην Α1 που του χρόνου σίγουρα θα παρουσιαστεί πιο δυνατό.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Νεανική ομάδα, με ταλέντο, χωρίς όμως εμπειρία κάτι που φάνηκε σε όλη τη διάρκεια της σαιζόν. Για την ιστορία της Αναγέννησης η θέση είναι απογοητευτική, αν αναλογιστεί κανείς ότι αγωνίστηκε πριν λίγα χρόνια μέχρι και στη Β’ Εθνική. Πρέπει να αλλάξουν πράγματα για να αποκτήσει η ομάδα την παλιά της αίγλη και να γίνει ξανά δυνατή όπως αρμόζει στην ιστορία της.

ΝΙΚΗ ΚΑΛΗΣ

Ομάδα με ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, έχοντας καλές και κακές στιγμές μέσα στη σαιζόν. Σώθηκε άνετα και την επόμενη χρονιά ευελπιστεί να τα πάει ακόμα καλύτερα, γιατί είναι μια ιστορική ομάδα στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Πέλλας.

ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΨΑΛΟΥ

Ομάδα με τεράστια ιστορία, που όμως φέτος απογοήτευσε τους φιλάθλους της, έχοντας ένα νεανικό και ταλαντούχο ρόστερ, το οποίο όμως δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει στις ανάγκες της Α1 και φυσιολογικά ήρθε το μοιραίο. Η Άψαλος είναι ανέκαθεν ένα ποδοσφαιρικό χωριό, που σύντομα θα είναι και πάλι στην Α1 κατηγορία.

Μ.Α. ΕΣΩΒΑΛΤΩΝ

Νεοφώτιστη ομάδα στην κατηγορία, που από την αρχή φάνηκε ότι δεν θα μπορέσει να αποφύγει τον υποβιβασμό. Μεγάλη επιτυχία θεωρείται ότι κατάφερε να τελειώσει αξιοπρεπώς το πρωτάθλημα και ελπίζουμε το μέλλον για την ομάδα να είναι καλύτερο.

Σε κάθε περίπτωση, αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές, αλλά και στους παράγοντες που αυτές τις δύσκολες εποχές κρατούν όρθιες τις ομάδες με προσωπικό κόστος και αφιερώνοντας πολύ χρόνο στα γήπεδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News