Τρίτη 8 Μαΐου 2018

ΦΟΑ: Συγχαρητήρια για τον 1ο Ημιμαραθώνιο Αλμωπίας «Αγγελής Γάτσος»

Ανακοίνωση

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους διοργανωτές του 1ου Ημιμαραθωνίου Αλμωπίας "Αγγελής Γάτσος".

Ήταν ένα σημαντικό γεγονός για την περιοχή της Αλμωπίας, που ξεπέρασε τα όρια της απλής αθλητικής διοργάνωσης και ενέπνευσε πλήθος κόσμου να συμμετέχει με πολλαπλές ιδιότητες. Μια ανιδιοτελής προσπάθεια ανάδειξης του αθλητικού πνεύματος αλλά κυρίως του αθλητισμού ως κυρίαρχη κοινωνική έκφραση.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της μεγάλης αυτής διοργάνωσης, όπως και στους συμμετέχοντες που συνέβαλαν ώστε να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία αυτή η προσπάθεια.

Ευχόμαστε ολόψυχα στο ΔΣ και τα μέλη του ΣΔΥ Αλμωπίας να είναι δυνατοί και να συνεχίσουν με την ίδια διάθεση, ώστε ο Ημιμαραθώνιος Αλμωπίας "Αγγελής Γάτσος" να καθιερωθεί και να γιγαντώνεται χρόνο με το χρόνο.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι ο ΦΟ Αριδαίας θα είναι πάντα κοντά σε τέτοιου είδους προσπάθειες!

Με τιμή 
Το ΔΣ του ΦΟ Αριδαίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News