Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

Ανθοέκθεση Έδεσσας 2018

Ανθοέκθεση Έδεσσας 2018

Την Παρασκευή, 11 Μαΐου ξεκινάει η Ανθοέκθεση Έδεσσας, που θα διαρκέσει μέχρι τις 20 Μαΐου 2018.

Οι κάτοικοι της πόλης και της ευρύτερης περιοχής, αλλά και οι πολυάριθμοι επισκέπτες της Έδεσσας, θα μπορέσουν να προμηθευτούν λουλούδια και φυτά από τους εκθέτες, να επισκεφθούν την έκθεση βιβλίου και να παρακολουθήσουν βιβλιοπαρουσιάσεις, να συμμετέχουν σε μουσικές εκδηλώσεις, να ενημερωθούν για περιβαλλοντικές δράσεις και την ανακύκλωση, ενώ οι μικροί μας φίλοι μπορούν να παρακολουθήσουν διάφορες εκδηλώσεις για τα παιδιά. Όλα αυτά στον ειδυλλιακό χώρο του Πάρκου Καταρρακτών, σε μία γιορτή των λουλουδιών και της άνοιξης, που θα λειτουργήσει ως προπομπός της μεγάλης γιορτής των Ανθεστηρίων!

Σας περιμένουμε στα εγκαίνια της Ανθοέκθεσης την Παρασκευή, 11 Μαΐου στις 20:30 και κάθε μέρα για όσο διαρκεί η όμορφη αυτή εκδήλωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News