Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Γ. Σηφάκης: Σε 70 ημέρες θα λειτουργεί ο αξονικός τομογράφος του Νοσοκομείου Έδεσσας - Eντός του Μαΐου προκηρύσσεται ο διαγωνισμός για τον αξονικό του Νοσοκομείου Γιαννιτσών

Ανακοίνωση

Από το γραφείο του βουλευτή Γιάννη Σηφάκη διευκρινίζεται ότι η ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας για τη προμήθεια αξονικών τομογράφων σε Νοσοκομεία της χώρας (και στην οποία δεν αναφέρεται το Νοσοκομείο Πέλλας) αφορά νέες εγκρίσεις για την προμήθεια αξονικών.

Στο Νοσοκομείο Πέλλας η έγκριση για την προμήθεια δύο αξονικών (έναν για κάθε Νοσοκομείο) έχει γίνει πολύ καιρό πριν, ήδη στο Νοσοκομείο Έδεσσας έχει ολοκληρωθεί η δημοπράτηση, έχει ανατεθεί σε εταιρία και σε 80 ημέρες θα λειτουργεί ο αξονικός (για πρώτη φορά στην ιστορία του Νοσοκομείου) και στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών εντός του Μαΐου θα δημοπρατηθεί ο αξονικός τομογράφος.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News