Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

Κατσίκης: Η ομοφυλοφιλία είναι σαν την παιδοφιλία

«Η αγάπη στην παιδοφιλία είναι έγκλημα, γιατί να είναι διαφορετικό ή αγάπη στην ομοφυλοφιλία;»

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ ξεκαθάρισε ότι το κόμμα του διαφωνεί με την επίμαχη διάταξη περί αναδοχής καθώς όπως είπε παραβιάζει τον νόμο της ηθικής Ως έγκλημα αντίστοιχο της παιδοφιλίας χαρακτήρισε την ομοφυλοφιλία ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κώστας Κατσίκης εκφράζοντας την αντίθεσή του με την ρύθμιση που επιτρέπει σε ομόφυλα ζευγάρια να γίνονται ανάδοχοι γονείς.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ ξεκαθάρισε ότι το κόμμα του διαφωνεί με την επίμαχη διάταξη καθώς όπως είπε παραβιάζει τον νόμο της ηθικής και επανέφερε με μάλλον εμφατικό τρόπο το ερώτημα για την ουσία που συνδέει τους ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ στις καρέκλες της εξουσίας.

«Οι θιασώτες της ομοφυλοφιλίας λένε ότι η αγάπη δεν έχει σύνορα. Φυσικά και δεν έχει σύνορα. Το ζήτημα όμως είναι το που κατευθύνεται. Η αγάπη στο χρήμα που οδηγεί σε απληστία είναι αμαρτία. Η αγάπη ενός πατέρα προς την κόρη που είναι διαφορετική της πατρικής είναι έγκλημα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κατσίκης για να προσθέσει «Η αγάπη στην παιδοφιλία είναι έγκλημα, γιατί να είναι διαφορετικό ή αγάπη στην ομοφυλοφιλία;»

Ο ίδιος υποστήριξε ότι αρκετοί φοβούνται να εκφράσουν τις ανησυχίες τους καθώς θεωρούν ότι θα γίνουν θύματα μπούλινγκ. «Φοβόμαστε να πούμε αυτό που πιστεύουμε. Όχι εγώ. Γιατί φοβόμαστε ότι θα μας τρολάρουν και θα μας στολίσουν με χαρακτηρισμούς και θα μας μηνύσουν όπως με μήνυσε το παρατηρητήριο του Ελσίνκι. Είναι όνειδος να εκφράζεις την άποψή σου αν δεν ταιριάζει με την δική τους» τόνισε.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ χαρακτήρισε ως «παγόβουνο» την επέκταση του συμφώνου συμβίωσης σε ομόφυλα ζευγάρια για να προσθέσει «τώρα πάμε σε θεσμοθέτηση αναδοχής από ομόφυλα ζευγάρια. Αμφισβητώ την καλή τους πρόθεση. Οι άνθρωποι αυτοί που θέλουν να συνευρίσκονται σεξουαλικά όχι για να αναπαραχθούν αλλά για την ικανοποίησή τους τώρα θέλουν να γίνουν ανάδοχοι. Κινδυνεύει ή συναισθηματική και ψυχική ασφάλεια των παιδιών. Εμείς οι ΑΝΕΛ υπερασπιζόμαστε την αυθυπαρξία και την αυτοτέλειά μας και καταψηφίζουμε».

2 σχόλια:

  1. ορθή τοποθέτηση. άλλωστε η ομοφυλοφιλία μέχρι πριν λίγα χρόνια στους ψυχιατρικούς οδηγούς ήταν στην ίδια κατηγορία με την κυνοφυλία ή την παιδεραστία. όλες είναι σεξουαλικής φύσεως διαταραχές και μόνο για πολιτικούς λόγους κάποιοι στηρίζουν πως είναι κάτι φυσιολογικό. ας πάρουμε ένα παράδειγμα για να δούμε πόσο παράλογα είναι όσα λεν αυτοί που υποστηρίζουν την ομοφυλοφιλία. έστω ότι έχουμε έναν άνθρωπο που χαρακτηρίζεται σεξουαλικά ως κλυσμαφιλικός. αυτόν τον άνθρωπο τον έχουμε σήμερα ως παραφιλική διαταραχή (άλλη προσδιοριζόμενη παραφιλική διαταραχή 302.89 DSM V)..ενώ από την άλλη τον ομοφυλόφιλο τον έχουμε πως έχει φυσιολογική συμπεριφορά. είναι δηλαδή σαν να λέμε πως για εξετάσουμε τι είναι διαταραγμένο και τι όχι παίζει ρόλο το τί βάζεις πίσω σου...όχι αν βάζεις κάτι!ο ένας δηλ είναι διαταραγμένος (κλυσμαφιλικός) και ο άλλος όχι (ομοφυλόφιλος) ενώ και οι δύο σεξουαλικά παίρνουν ευχαρίστηση με τον ίδιο τρόπο, δηλ βάζοντας πίσω τους κάτι...άρα γιατί αύριο να μην έρθει ο κλυσμαφιλικός και να μην λέει και αυτός πως είναι φυσιολογικός? τέλος, ας μην ξεχνάμε πως οι ίδιοι κύκλοι που στηρίζουν την ομοφυλοφιλία δέχονται και την παιδεραστία όπως έκαναν σε κάποιες ευρωπαικές χώρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ομοφυλοφιλία είναι ασθένεια που δεν θεραπεύεται με αντιβίωση δυστυχώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News